x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Micro-SIM pentru noile smartphone-uri şi tabletePC

Micro-SIM pentru noile smartphone-uri şi tabletePC

de Alexandru Radescu    |    24 Iun 2010   •   00:00

Vodafone şi Orange ofera clientilor noi micro-SIM-uri, cartele utilizabile la gadget-uri de ultimă generaţie, între care iPhone4 şi iPad.

Clienţii Vodafone, interesati de noul produs, se pot inregistra pe site-ul www.microsim.ro. Cartelele micro-SIM Vodafone suportă atât servicii de voce cât şi de date şi sunt disponibile pentru utilizatorii prepaid si postpaid.

Noile cartele micro-SIM au o lungime de 15 mm si o lăţime de 12 mm, faţă de SIM-urile obişnuite, ce au lungimea de 25 mm şi lăţimea de 15 mm. Grosimea ambelor tipuri de cartelă rămâne aceeaşi, de 0,76 mm. Nu există diferenţe "tehnice" între cele două tipuri de SIM-uri, ci doar cele legate de mărime.

Utilizatorii noi ai operatorului vor putea alege intre noul micro-SIM si un SIM obisnuit in momentul incheierii online a unui abonament, prin bifarea unei opţiuni pe pagina www.vodafone.ro. Clienţii existenti îşi pot schimba SIM-ul obisnuit cu un nou micro-SIM in conditiile standard de înlocuire a cartelei. Serviciile oferite impreună cu un micro-SIM vor avea tarife standard, atât pentru voce, cât si pentru date.

Noile micro-SIM-uri vor fi disponibile online şi in magazinele Vodafone pentru toţi utilizatorii, începând cu a doua jumătate a lunii iulie.

Operatorul Orange a precizat pentru Jurnalul Naţional că din data de 15 iunie oferă clientilor posibilitatea de a-şi inlocui gratuit vechea cartelă cu o cartela Micro-SIM. Noua cartelă este compatibila cu iPhone 4 (terminal care va intra "in curând in oferta operatorului" si cu ultima generaţie de tablete. Micro-SIM-ul este comercializat in Orange shop, in Orange store (magazine in regim de franciza), şI in magazinele partenerilor.

×
Subiecte în articol: redactie