x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Microsoft crede că Yahoo “va accepta repede”

Microsoft crede că Yahoo “va accepta repede”

de Alexandru Radescu    |    05 Feb 2008   •   00:00

Microsoft consideră că oferta avansată pentru preluarea Yahoo va fi acceptată repede de acţionarii şi consiliul companiei

Microsoft consideră că oferta avansată pentru preluarea Yahoo va fi acceptată repede de acţionarii şi consiliul companiei, iar producătorul american de software ar putea apela, în premieră, la un împrumut pentru a finanţa o parte din valoarea tranzacţiei.

Microsoft a anunţat că oferta de preluare pe care a înaintat-o a fost evaluată, astfel încât Yahoo să o poată accepta cu uşurinţă “Credem că este o ofertă generoasă”, a declarat directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, în cadrul unei prezentări pentru investitori. “Am putea să finanţăm cea mai mare parte din lichidităţile noastre, dar este probabil că vom împrumuta pentru prima dată”, a afirmat directorul financiar al Microsoft, Chris Liddell, citat de presa americană.

Microsoft a avansat săptămâna trecută o ofertă de preluare în valoare de 31 de dolari pe o acţiune Yahoo, care ar evalua compania la 44,6 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: IT Microsoft