x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget News Gadget

News Gadget

12 Oct 2007   •   00:00

Anunţat deja de ceva timp, noul PlayStation Portable de la Sony s-a văndut in primele patru zile de la lansare in mai multe exmplare decăt originalul in ultimele două luni.

Noul telefon Ferrari

Subsidiara de lux a companiei Nokia, Vertu, a pus in vănzare un nou telefon creat in colaborare cu Ferrari, pentru a celebra cea de-a 60-a aniversare a producătorului de maşini de lux. Dacă pănă acum, Dolce & Gabbana şi Prada s-au unit cu Motorola şi respectiv LG pentru a-şi crea propriile telefoane, se pare că şi producătorul italian de automobile are acum un telefon cu sigla Ferrari, incastrată in piele. Singurul element-cheie care ar mai lipsi după achiziţionarea unui astfel de telefon este o maşină cu aceeaşi siglă. Doar nu am vrea să fim prinşi vorbind la un telefon Ferrari, conducănd o maşină autohtonă. Telefonul este momentan comercializat in Londra, Paris, Hong Kong şi Singapore la preţul de 18.000 de euro (25.400 de dolari).

Sony a văndut 250.000 de PSP-uri in 4 zile

Anunţat deja de ceva timp, noul PlayStation Portable de la Sony s-a văndut in primele patru zile de la lansare in mai multe exmplare decăt originalul in ultimele două luni. Deşi nu aduce nimic nou din punct de vedere al caracteristicilor in afară de un firmware updatat, care se poate folosi şi pe versiunea

originală, noul PSP este mai subţire şi mai uşor decăt originalul cu căteva procente, care teoretic ar trebui să il facă şi mai portabil decăt era pănă acum. Noua consolă va fi de asemenea mai ieftină, concurănd acum la preţ cu Nindendo DS Lite, care a intrecut cu mult vănzările PSP-ului original.

×
Subiecte în articol: gadget