x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Noi funcții pe WhatsApp la apelurile video și transferul de fișiere

Noi funcții pe WhatsApp la apelurile video și transferul de fișiere

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2023   •   19:30
Noi funcții pe WhatsApp la apelurile video și transferul de fișiere
Sursa foto: Hepta

Aplicația de mesagerie mobilă WhatsApp vine cu noi facilități la apelurile video și transferul de fișiere pentru utilizatorii sistemului de operare iOS.

Va fi astfel lansat modul imagine în imagine (picture-in-picture) pentru apelurile video. Această funcție a început să fie testată în 2022 și permite deschiderea altor aplicații, fără întreruperi, în timpul discuțiilor video. 

Și la modul imagine în imagine din aplicația FaceTime, WhatsApp va micșora fereastra apelului video și o va păstra deschisă deasupra oricărei aplicații pe care o deschizi. Acest lucru permite continuarea discuției în timp ce citești dintr-un document, navighezi pe web sau te joci.

În cazul în care accesezi o altă aplicație, în timpul apelului video, trebuie să mișcorezi fereastra acestuia prin glisarea în sus din partea de jos a ecranului, apoi mergi la aplicație dorită. 

Accesul la acest modul se poate face în ultima actualizare WhatsApp pe iOS (versiunea 23.3.77) în următoarele săptămâni.

Alte facilități privesc posibilitatea adăugării de subtitrări la trimiterea de documente, asistență pentru descrieri mai lungi și subiecte pentru grupuri, precum și introducerea de avatare personalizate care pot fi folosite ca stickere și fotografii de profil.

WhatsApp a lansat deja noi funcții care permit împărtășirea stării cu persoane private și reacții la starea cuiva. 

Aplicația testează și o funcție pentru utilizatorii iOS pentru a putea trimite circa 100 de fotografii sau documente dintr-un singu click. Această funcție este disponibilă pentru utilizatorii Android în ultima actualizare, 2.23.3.77, scrie Adevarul.ro.

 

×