x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Nokia World: E7, C7 şi C6-01

Nokia World: E7, C7 şi C6-01

de Alexandru Radescu    |    14 Sep 2010   •   00:00
Nokia World: E7, C7 şi C6-01
0-131505-nokiae7_gray1.jpgCompania finlandeză a prezentat azi, în cadrul evenimentului Nokia World de la Londra, trei noi modele smartphone. Din păcate, nimic cu platforma MeeGo, pe bază de Linux, mizând pe noua versiune Symbian (Symbian^3). Noile modele smartphone de la Nokia sunt: E7, C7 şi C6-01.  

Nokia E7 este un puternic terminal business, fiind integrat cu Microsoft Mail for Exchange, asigură acces direct, în timp real şi securizat la conturile de e-mail corporative, oferind suport pentru o gamă de soluţii de securitate destinate companiilor. E7 are un ecran tactil AMOLED de 4 inci şi tastatură glisantă qwerty. Funcţionează în reţea HSDPA 10.2Mbps/HSUPA 2Mbps, dar asigură şi conectivitate Wi-Fi precum şi Bluettoth 3.0. Vine cu platformă A-GPS, cameră foto 8MP, filmare video la 720p şi stocare internă de 16GB. Preţul estimativ este de 495 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.

Nokia C7 este smartphone cu design elegant: combinaţie de oţel inoxidabil, sticlă şi margini rotunjite, proiectat pentru utilizarea reţelelor sociale (Facebook şi Twitter), iar conturile de e-mail Yahoo! sau Gmail sunt accesibile direct de pe ecranul de start. Modelul C7 are un ecran AMOLED de 3,5-inci şi are o memorie internă de 8GB.  Funcţionează în reţea HSDPA 10.2Mbps/HSUPA 2Mbps, dar asigură şi conectivitate Wi-Fi precum şi Bluettoth 3.0
 Preţul estimativ este de 335 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.

Livrările pentru Nokia E7, Nokia C7 şi C6-01 vor începe înainte de finalul acestui an.


Ovi Store
Noua familie de smartphone-uri Symbian va include o experienţă Ovi Store actualizată. Aceasta este bazată pe o interfaţă cu utilizatorul mai intuitivă şi o nouă funcţie de accesare a aplicaţiilor şi jocurilor cunoscute, disponibile acum sau în curând, precum foursquare, Angry Birds, Need for Speed Shift şi Real Golf 2011.
De asemenea, începânde de azi este disponibilă noua versiune Ovi Maps beta. Cu Ovi Maps beta utilizatorii pot vizualiza traseele metrourilor, tramvaielor şi trenurilor din 85 de oraşe din întreaga lume, informaţii despre trafic în timp real, alerte de siguranţă cu modul navigaţie activat sau dezactivat, parcări şi benzinării şi avertizări privind limitele de viteză. În plus, utilizatorii pot folosi funcţiile de căutare îmbunătăţite şi îşi pot împărtăşi locaţia imediat prin mesaje text sau email cu alte terminale cu acces la internet.

×
Subiecte în articol: telecom