x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget O nouă licitaţie sub “brand-ul” Sandu de la Comunicaţii: 20 milioane lei

O nouă licitaţie sub “brand-ul” Sandu de la Comunicaţii: 20 milioane lei

02 Iun 2010   •   00:00

Teamnet International, alături de două firme asociate, a depus, la 25 mai, o ofertă pentru furnizarea către Centrul Naţional România Digitală a unei platforme care va integra serviciile de e-guvernare în Sistemul Electronic Naţional, contractul fiind estimat la 19,49 milioane de lei.



Aflat în subordinea Ministerului Comunicaţiilor, CNDR a fost înfiinţat la finele anului 2009 prin reorganizarea activităţii fostei Agenţii pentru Serviciile Societăţii Informaţionale.

Licitaţia urmăreşte implementarea Punctului de Contact Unic electronic, la care va fi conectată administraţia publică centrală şi alte autorităţi competente, potrivit datelor din caietul de sarcini.
Firmele asociate sunt Software Development and Consulting SRL şi C.P. Consultant Services SRL.

"Prin PCU (...) se vor putea îndeplini, de la distanţă, prin mijloace electronice, următoarele proceduri şi formalităţi, respectiv ansamblul procedurilor şi formalităţilor necesare pentru accesul la activităţile de servicii ale acestora, în special declaraţiile, notificările sau cererile necesare pentru obţinerea autorizării, inclusiv cererile de înscriere într-un registru, precum şi orice cereri de autorizare necesare pentru exercitarea activităţilor de servicii", se arată intr-un document oficial citat de Mediafax.

Achiziţionarea platformei va fi susţinută financiar cu fonduri europene nerambursabile.

×
Subiecte în articol: redactie