x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget (P) Unul dintre cele mai apreciate calculatoare second hand japoneze, disponibil acum si in Romania!

(P) Unul dintre cele mai apreciate calculatoare second hand japoneze, disponibil acum si in Romania!

12 Iul 2018   •   10:54
(P) Unul dintre cele mai apreciate calculatoare second hand japoneze, disponibil acum si in Romania!

Daca intrebi pe oricine care sunt brandurile in care are cea mai mare incredere, vei vedea ca multe dintre acestea provin din Japonia. Niponii exceleaza la productia de masini (Toyota, Honda, Nissan), de electronice (Sony, Panasonic, Canon), dar si la dezvoltarea de jocuri video (Nintento, PlayStation, Sega). Totodata, la capitolul PC-uri, japonezii se remarca prin Fujitsu, dar si printr-o alta companie uriasa, care este insa mai putin cunoscuta in Romania.

 

Este vorba despre NEC Corporation, un producator de electronice, IT si comunicatii fondat in anul 1899, care are 303 subsidiare in intreaga lume, peste 109.000 de angajati si vanzari de 22 de miliarde de euro anual. Produsele acestei corporatii, inclusiv calculatoarele second hand disponibile in Romania, sunt create plecand de la valorile care i-au facut pe japonezi atat de apreciati in intreaga lume: atentia la detalii, profesionalismul desavarsit si grija pentru mediul inconjurator.

 

In cazul in care doresti sa iti schimbi calculatorul si cauti un PC nou, ieftin, performant si cu un aspect impresionant, iti recomandam sa optezi pentru calculatoare second hand fabricate de NEC Corporation. La Interlink, furnizor de echipamente IT second hand si refurbished prezent pe piata romaneasca inca din 1997, gasesti modelul NEC Powermate VL280 Tower.

 

Acest calculator second hand este dotat cu un procesor Intel Core 2 Duo E2220, ce are o frecventa de 2,40 GHz. Totodata, modelul NEC Powermate VL280 Tower dispune de o capacitate HDD de 320 GB si o memorie RAM de 4 GB DDR 2. Placa de baza are video si sunet integrat, carcasa este MT/Tower, iar dimensiunile exacte ale acestui model sunt 181 x 402 x 131 mm. In ceea ce priveste porturile, acest PC este dotat cu un port VGA, sase USB 2.0, un serial, un Parallel, trei audio, doua PS 2 si un RJ-45.

 

Mai mult decat atat, in functie de necesitatile tale, poti imbunatatii performantele modelului NEC Powermate VL280 Tower , la un pret redus, atat pe partea de hardware, cat si software, dupa cum urmeaza:

 

- upgrade software: Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, Licenta Kaspersky Antivirus 1 an, Licenta Windows 8.1 Pro;

 

- upgrade hardware: HDD 500 GB, HDD 1 TB, HDD 2 TB, SSD 120 GB, SSD 240 GB;

 

- alte upgrade-uri: mouse + tastatura cu fir, mouse + tastatura wireless.

 

La fel ca in cazul tuturor calculatoarelor second hand achizitionate de la Interlink, daca decizi sa cumperi modelul NEC Powermate VL280 Tower, poti fi sigur ca acesta a fost testat si curatat inainte de a fi inclus in oferta. Astfel, ai garantia unui PC fiabil, cu o durata de viata indelungata, care nu se va defecta iremediabil in primele luni de utilizare.

 

In plus, Interlink ofera urmatoarele avantaje, la achizitionarea oricaror produse din categoria “Calculatoare second hand”:

 

- garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa;

 

- transport gratuit (la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei);

 

- livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara;

 

- drept de retur in 60 de zile;

 

- un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a achizitiona si alte produse de pe site.

 

 

×