x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pocket Photo, imprimantă de smartphone

Pocket Photo, imprimantă de smartphone

de Alexandru Radescu    |    28 Iun 2013   •   17:58
 Pocket Photo, imprimantă de smartphone


Comparabilă în dimensiuni cu un phablet de 6 inci, o imprimantă mobilă, wireless pare o normalitate a vremurilor în care smartphone-ul este accesoriu de buzunar sau poşetă iar calitatea fotografiilor, la care se poate adăuga şi multitudinea aplicaţiilor foto, “cere” şi imprimare pe hârtie.

Cea mai nouă apariţie în acest peisaj este Pocket Photo, o imprimantă mobilă smart de la LG, disponibilă la preţul de 700 lei. Cu o greutate de 215 grame şi dimensiuni de 72 x 120 x 24 mm, modelul PD233 printează pe hârtie cu dimensiuni de 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inci).

După descărcarea şi instalarea unei aplicaţii gratuite de Android şi iOS (LG Pocket Photo), ne putem conecta smartphone-urile la imprimantă şi putem să printăm.

Între opţiunile de editare oferite de aplicaţie există şi aceea a inserării de coduri QR. Prin scanarea ulterioară se pot accesa diverse comunităţi online, reţele sociale.

De asemenea, imprimanta Pocket Photo dispune de tehnologii Bluetooth şi Near Field Communication (NFC), dar şi de tehnologie de printare fără cerneală (Zink).

 

×
Subiecte în articol: pocket lg smartphone imprimanta