x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Precomenzi pentru Call of Duty: Black Ops, recorduri Assassin’s Creed

Precomenzi pentru Call of Duty: Black Ops, recorduri Assassin’s Creed

de Alexandru Radescu    |    19 Oct 2010   •   00:00

Fanii din România ai seriei Call of Duty se pot înscrie la precomenzi pentru marea lansare din 9 noiembrie: Black Ops.

Campania durează până pe 1 noiembrie şi constă în cumpărarea cutiei promoţionale a precomenzii jocului "Call of Duty: Black Ops", variantele pentru PC, PlayStation 3 şi XBOX 360 la preţul de 50 lei.
La achiziţionarea jocului "Call of Duty: Black Ops", din preţul acestuia va fi scăzută suma deja plătită pentru cutia promoţională, în baza scanării codului de bare prezent pe cutie.
Recorduri Assassin's Creed

Ubisoft a anunţat ieri că "Assassin's Creed Brotherhood" a doborât toate recordurile în materie de precomenzi înregistrate până acum de companie, dar să ofere informaţii concrete legate de acest aspect.

În Assassin's Creed Brotherhood, jucătorii intră în pielea lui Ezio, un asasin legendar, partea single player a jocului oferind peste 15 ore de aventuri în Roma renascentistă. Pentru prima dată, şi multiplayer-ul îşi va face apariţia în cadrul francizei Assassin's Creed, oferind jucătorilor posibilitatea să aleagă dintr-o serie de personaje unice, fiecare dintre ele dispunând de un arsenal unic şi de propriile tehnici de asasinare.

După două jocuri publicate, franciza Assassin's Creed a înregistrat vânzări de peste 19 milioane de unităţi în lumea întreagă.

Assassin's Creed Brotherhood va veni pe PC la începutul lui 2011.

×
Subiecte în articol: IT