x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Primele mobile cu Android

Primele mobile cu Android

12 Feb 2008   •   00:00
Primele mobile cu Android

13:20Primele telefoane dotate cu platforma Android, aflate încă în stadiul de prototip, au fost expuse în cadrul show-ului telecom din Barcelona, înregistrând o audienţă impresionantă.

Primele telefoane dotate cu platforma Android, aflate încă în stadiul de prototip, au fost expuse în cadrul show-ului telecom din Barcelona, înregistrând o audienţă impresionantă.

Android este un software open-source pentru terminale mobile lansat la iniţiativa Google de către Open Handset Alliance, un grup format din 34 de companii din domeniul telecom. Scopul principal al acestui proiect este acela de a facilita o experienţă mobilă a navigatului pe internet mult mai uşoară şi eficientă.
În dorinţa de a promova noul, www.jurnalul.ro a demarat un proiect destinat terminalelor mobile, modulul implementat în dezvoltarea acestei funcţionalităţi folosind  ca limbaj de programare Android

Terminalele prezentate luni în cadrul World Mobile Congress au implicat participarea unor producători precum ARM, Texas Instruments, Qualcomm sau NEC.

×
Subiecte în articol: IT