x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Primul smartphone 3D ajunge în România în luna iulie

Primul smartphone 3D ajunge în România în luna iulie

de Alexandru Radescu    |    24 Iun 2011   •   12:24
Primul smartphone 3D ajunge în România în luna iulie

LG Optimus 3D este primul telefon inteligent care asigura experienta tridimensionala in inregistrare video, redare, partajare a continutului multimedia.

Prezentat prima oara la inceputul lunii februarie, cu ocazia congresului telecom de la Barcelona, Optimus 3D are un cranul tactil cu diagonala de 4.3 inci si ofera imagini HD fara distorsiuni, cu o rezolutie de pana la 1080p in 2D si una de pana la 720p in 3D. Un software special permite conversia in timp real a imaginilor si a inregistrarilor video din 2D in 3D. In plus, un software gratuit pentru conversia jocurilor 2D va fi disponibil pentru descarcare in al treilea trimestru al anului. Inregistrarile 3D pot fi transferate pe un televizor 3D prin conexiune HDMI 1.4 si, totodata, telefonul poate transfera continut catre orice dispozitiv certificat DLNA. De asemena, utilizatorii pot incarca si face streaming cu continutul 3D pe canalul dedicat 3D al YouTube.

Terminalul beneficiaza de un algoritmul de corectare a erorilor in timp real, care ajusteaza in mod automat imaginile miscate ce pot aparea in timpul inregistrarilor video iar unghiul de vizualizare este unul destul de larg.

LG Optimus 3D incorporeaza primul browser augmented reality 3D (AR), dezvoltat in colaborare cu Wikitude. Browserul va fi disponibil printr-o aplicatie ce poate fi descarcata de pe LG World (www.lgworld.com). Camera duala are o rezolutie de 5MP (2560х1920 pixeli) si autofocus. Sistemul de operare este Android 2.2 (Froyo), iar procesorul ARM este dual-core la 1GHz ARM, Cortex-A9.

Telefonul LG Optimus 3D va fi disponibil pe piata din Romania de la sfarsitul lunii iulie, informa'iile despre prei urmand a fi anuniate in momentul lansarii.

×
Subiecte în articol: smartphone android 2.2 lg optimus 3d