x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Proiect - Achizitii de computere

Proiect - Achizitii de computere

de Alexandru Radescu    |    01 Apr 2006   •   00:00
Proiect - Achizitii de computere

Ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, si presedintele Intel, Craig Barrett, au semnat ieri un memorandum pentru implementarea unui proiect de promovare a achizitionarii de calculatoare.
Multe guverne ofera stimulente, prin intermediul Programelor de Asistenta Guvernamentala pentru Achizitionarea PC-urilor (GAPP). Acest program ofera facilitati pentru cumpararea sau inchirierea unui PC care va fi utilizat acasa, achizitionarea acestuia facandu-se fie in mod direct, fie prin intermediul scolii sau locului de munca al persoanei respective. Programele GAPP pot fi directionate si catre anumite segmente ale industriei, de exemplu companiile mici si mijlocii.

PARTENERIAT. Contributia Ministerului consta in conducerea, coordonarea si managementul financiar al proiectului; implementarea si marketingul proiectului; lantul vanzarii cu amanuntul si toate procesele implicate, identificarea comerciantilor de PC-uri. Intel va furniza expertiza pentru constructia si implementarea proiectului si va asigura asistenta pentru fiecare propunere de pachet de software (configuratie de baza PC etc.), propunand MCTI anumite linii directoare pentru configuratiile PC-urilor.

×
Subiecte în articol: IT