x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Rebranding BitDefender şi o nouă suită de aplicaţii de securitate

Rebranding BitDefender şi o nouă suită de aplicaţii de securitate

de Alexandru Radescu    |    13 Sep 2011   •   13:00
Rebranding BitDefender şi o nouă suită de aplicaţii de securitate

Compania romaneasca de securitate informatica, Bitdefender, se prezinta de azi sub o noua identitate, un proces de rebranding inceput in urma cu 24 de luni. Compania fondata si condusa de Florin Talpes a ales ca simbol steagul de lupta al dacilor si sloganul “Awake'. Potrivit lui Talpes, compania are in prezent 400 de milioane de utilizatori in intrega lume. In octombrie 2007, compania a anuntat si deschiderea unui birou in Silicon Valley.

Tot azi, Bitdefender a lansat o noua suita de aplicatii de securitate Total Security 2012, precum si Internet Security 2012/Antivirus Plus 2012.

Noua versiune Total Security 2012 ofera functionalitati noi, printre care protectie la navigarea in retelele de socializare, modul Autopilot si functia Scan Dispatcher (scaneaza fisierele doar atunci cand procesarea datelor este minima sau sistemul are activitate foarte redusa). De asemenea, timpul de instalare a fost redus la jumatate fata de versiunile trecute.

Noi functionalitati incluse in Bitdefender Total Security 2012
Safebox, functie de backup online si sincronizare de fisiere. Bitdefender Safebox monitorizeaza fisierele importante si le copiaza automat pe un server separat atunci cand este detectata vreo modificare. Ulterior, fisierele copiate pot fi accesate de pe orice calculator pe care a fost instalat BitDefender.

Rescue Mode, atunci cand anumite amenintari, precum cele de tip rootkit, nu pot fi inlaturate de pe sistemul de operare Windows, computerul e repornit in Rescue Mode – un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului.

Virtualized Browser lanseaza motorul de cautare intr-un mediu virtual, izolat de sistemul de operare. Acest lucru previne exploatarea vulnerabilitatilor din motorul de cautare si preluarea controlului asupra calculatorului de catre atacatori.

Interfata flexibila – Cu ajutorul functiei 'drag&drop', utilizatorii isi pot personaliza fereastra principala, alegandu-si actiunile de securitate cel mai frecvent folosite.

×