x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung a stabilit data lansării următorului smartphone

Samsung a stabilit data lansării următorului smartphone

08 Iul 2020   •   14:41
Samsung a stabilit data lansării următorului smartphone

Samsung urmează să își prezinte următorul smartphone vîrf de gamă pe 5 august, iar rapoartele media spun că va fi vorba de Galaxy Note 20, relatează CNBC.

Compania sud-coreeană dezvăluie, de obicei, noua versiune a seriei sale Galaxy Note în cadrul evenimentului „Galaxy Unpacked” din august. Ediția din acest an va fi virtuală, din cauza pandemiei.

Compania a lansat deja un video promoțional.

Un raport media de la începutul acestui an avansa ideea că ar putea fi prezentat un alt smartphone pliabil, numit Galaxy Z Fold 2. Acesta ar fi succesorul lui Galaxy Fold Samsung lansat anul trecut, care a avut probleme tehnice la lansare.

Este un moment dificil pentru producătorii care lansează telefoane, din cauza pandemiei, care a obligat țările din întreaga lume să dopte restricții de circulație și a provocat daune economice masive.

Livrările de smartphone-uri la nivel mondial au scăzut cu 11,7% an de an, în primul trimestru al anului 2020, cea mai mare scădere anuală, potrivit IDC. Firma de cercetare de piață se așteaptă ca livrările să scadă cu 11,9% în acest an.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: samsung