x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Siemens a rezolvat problemele seriei 65

Siemens a rezolvat problemele seriei 65

10 Sep 2004   •   00:00

In urma cu aproape doua saptamani, Siemens a lansat un avertisment catre clienti privind o setare defectuoasa a telefoanelor mobile apartinand seriei 65 (Siemens C65, CX65, M65, S65, SL65 sau variantele de operator CV65, CT65, CXV65 si CXT65) ce putea cauza probleme auditive.

CRISTIAN IONITA

"Din cauza unei erori a softului, daca telefonul se inchide automat la terminarea bateriei, e posibil ca melodia de inchidere sa se auda la un volum ridicat. In cazurile extreme, acest sunet ar putea cauza probleme auditive", a avertizat producatorul de telefoane mobile.

Recent, compania a anuntat ca a rezolvat problema si ofera noi versiuni de software pentru telefoanele enumerate mai sus. Aceste versiuni pot fi descarcate de pe site-ul www.siemens-mobile.com/software65. Utilizatorii isi pot face update de software chiar si singuri pe telefoanele din seria 65 daca au activat serviciul GPRS. De asemenea update-ul de soft pentru telefoanele mobile afectate poate fi facut gratuit la centrul local de service Siemens.

Pentru a elimina problema se mai poate dezactiva melodia de inchidere sau functia de animatie la deconectarea telefonului. Daca alege aceasta solutie, utilizatorul trebuie sa selecteze din meniu "Setari" ("Setup"), apoi "Tonuri sonerie" ("Ringtones"), dupa care "Mai multe mel." ("More melodies"). Apoi optiunea "Melod. Oprire" ("Shutdown melody") poate fi dezactivata selectand "Oprire" ("Shut off").

×
Subiecte în articol: IT