x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Site-ul saptamanii - fish4.tk

Site-ul saptamanii - fish4.tk

19 Mai 2004   •   00:00

Poti sa faci bani in joaca.

Nu va speriati, adresa acestui site nu este scrisa gresit. Nu se termina in .ro sau .com, ci in .tk. Denumirea sa „ciudatica" (fish4.tk) s-ar putea traduce in limba romana prin: „pescuieste banii". Varianta lunga, in engleza, ar fi „Fish for the cash". Numele extrem de inspirat spune dintr-un cuvant despre ce e vorba: navighezi pe Internet si „pescuiesti" o gramada mai mare sau mai mica de dolari amestecati cu euro.

Dar sa n-o mai lungim cu impresiile. Site-ul acesta va invata cum faceti bani vizitand site-uri de jocuri, folosind motoare de cautare, citind diferite chestii sau dand pur si simplu click. In plus, va invata si cum trebuie sa faceti pentru a va incasa banii „truditi"

Gasiti sute de link-uri catre mii de jocuri si primiti instructiuni detaliate, in limba romana: unde trebuie sa dati click, ce trebuie sa completati, ce jocuri puteti alege. Creatorii site-ului spun ca anumite adrese de Internet va pot aduce 3,6 euro pe luna daca „munciti" 15-20 de minute pe zi. Inmultiti suma cu opt ore de lucru pe zi si ajungeti la un castig frumusel stand acasa si jucandu-va. Oricum, nu va grabiti sa va anuntati seful ca demisionati pentru a face bani pe Internet. Testati mai intai sistemul. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT