x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Smartphone Toshiba TG01, exclusiv la Orange

Smartphone Toshiba TG01, exclusiv la Orange

de Alexandru Radescu    |    06 Aug 2009   •   00:00
Smartphone Toshiba TG01, exclusiv la Orange

Orange aduce noul model Toshiba TG01 în România în urma încheierii primului acord la nivel pan-european dintre grupul Orange şi Toshiba.



Toshiba TG01 este singurul telefon ce deţine un procesor de 1Ghz, iar împreună cu sistemul de operare Windows Mobile 6,1 şi conectivitatea HSDPA cu viteze de până la 7,2 Mbps. Modelul TG01 dispune de un touch screen cu dimensiunea de 4,1 inci (WVGA 800x480 pixeli), cameră foto cu rezoluţie de 3,2MP şi spaţiu extins de stocare de până la 32 GB. Telefonul include în pachet  şi un card microSD de 8GB.

TG01 este primul model din portofoliul Toshiba inclus în gama Orange Signature, care cuprinde telefoane ale căror soft-uri au fost adaptate şi îmbunătăţite pentru a oferi clienţilor Orange acces facil la internet şi la aplicaţiile multimedia disponibile în portalul wap Orange World.

Telefonul este disponibil în magazinele Orange, magazinele partenere şi magazinul online al operatorului, la preţuri ce încep de la 399 euro (TVA inclus) cu abonament de 14 euro, încheiat pentru doi ani.

×