x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Software - Speech Server 2004

Software - Speech Server 2004

27 Mar 2004   •   00:00

Compania lui Bill Gates a lansat Speech Server 2004, un software care uneste tehnologii on-line cu aplicatii bazate pe procesare de voce.

Noul produs este patentat de Microsoft, iar calculatorul dotat cu asemenea program poate fi accesat prin telefon fix, mobil sau smartphone. Speech Server 2004 poate fi folosit in peste 1.000 de aplicatii si „tinteste" nu numai sectorul servere-lor si al PC-urilor, dar si vreo doua miliarde de telefoane din intreaga lume, dupa cum spun creatorii sai. De el pot beneficia calculatoarele functionarilor dintr-o companie, clientii care apeleaza centrele de informare dintr-o organizatie, iar Departamentul de educatie din cadrul statului New York studiaza posibilitatea ca parintii sa-si poata controla electronic copiii.

Pretul fixat de cei de la Microsoft este de 7.999 de dolari, iar primii pe lista posibililor cumparatori sunt companiile care utilizeaza deja tehnologiile Windows Server 2003 si Visual Studio.NET 2003. Speech Server 2004 a fost prezentat chiar de presedintele Bill Gates in ziua in care Comisia Europeana amenda compania americana cu suma-record de 497 de milioane de euro sub acuzatia de a fi incalcat legile antitrust ale UE. (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT