x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Suita BitDefender, versiunea 2011

Suita BitDefender, versiunea 2011

de Alexandru Radescu    |    22 Sep 2010   •   00:00

BitDefender a lansat azi noua suită de aplicaţii de securitate software, destinată utilizatorilor individuali. Gama completă de securitate 2011 include Antivirus Pro 2011, Internet Security 2011 şi Total Security 2011.

Potrivit oficialilor companiei, cota BitDefender pe piaţa locală de produse de antivirus este de 40%, în timp ce vânzările în România sunt sub 5% din total. Piaţa soluţiilor antivirus din România se va menţine în 2010 la şapte milioane de euro, nivel similar cu cel din 2009, ca urmare a reducerii cheltuielilor IT ale companiilor şi instituţiilor, a declarat azi într-o conferinţă de presă Răzvan Vâlceanu, directorul BitDefender România.


Îmbunătăţirile cu care vine versiunea 2011 se regăsesc la "Smart Scan" (consum redus de resurse, previne încetinirea calculatorulu) şi "Modul de Joc şi Laptop" (funcţionare fără întreruperi în timpul rulării, prelungesc durata de viaţă a bateriei), "search advisor" (avertizează asupra paginilor web afişate în lista de rezultate ale motoarelor de căutare), precum şi la detecţie. De asemenea, se remarcă designul adaptabil (interfaţă) şi legăturile rapide (către funcţiile cele mai frecvent utilizate).

Preţurile pentru versiunile 2011 variază de la 30 la 65 de euro, licenţe anuale pentru trei computere.

×
Subiecte în articol: IT