x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tarifele de roaming mai au câteva luni de trăit. Declaraţii INCENDIARE ale oficialilor europeni

Tarifele de roaming mai au câteva luni de trăit. Declaraţii INCENDIARE ale oficialilor europeni

de Alexandru Radescu    |    24 Iun 2014   •   17:18
 Tarifele de roaming mai au câteva luni de trăit. Declaraţii INCENDIARE ale oficialilor europeni

După cum s-a anunţat deja, de la 1 iulie intră în vigoare la nivelul UE o nouă reducere a tarifelor de roaming, considerată drept cea mai consistentă de până acum. Cel puţin faţă de vara trecută, scăderea este 50%, afectând atât valoarea apelurilor şi a SMS-urilor, cât şi traficul de date internet.

VESTE BUNĂ! Tarifele roaming scad cu până la 55% de la 1 iulie

“Această reducere masivă a tarifelor pentru serviciile de date în roaming va aduce schimbări majore pentru noi toţi în această vară. Nu este însă suficient. De ce trebuie să existe tarife pentru roaming într-o piaţă unică? Până la sfârşitul acestui an sper să asistăm la eliminarea completă a tarifelor pentru roaming, aşa cum s-a convenit — propunerea a primit deja girul Parlamentului, acum fiind rândul statelor membre să pecetluiască înţelegerea!”, a declarat azi Neelie Kroes vicepreşedinte al Comisiei Europene şi comisarul responsabil cu agenda digitală, a declarat: „Această reducere masivă a tarifelor pentru serviciile de date.

 Tarife speciale de roaming cu “Travel & Surf”

Comisia Europeană a început să impună scăderea tarifelor de roaming din 2007. Rezultatul este o reducere cu 80-90 % a tarifelor de roaming în 2014 față de acea perioadă.

×
Subiecte în articol: tarife roaming neelie kroes roaming UE