x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Telefonul de 26.000 de dolari

Telefonul de 26.000 de dolari

28 Mai 2004   •   00:00

Compania londoneza Verut a lansat pe piata o serie limitata de telefoane mobile al caror design este semnat de Frank Nuovo.

Primele telefoane de acest fel au fost catalogate drept opere de arta, fiind expuse la inceputul lunii ianuarie, in 2002, la Muzeul de Arta Moderna din Paris.

Cel mai ieftin celular marca Verut costa "doar" 6.000 de dolari SUA, in timp ce "capul de serie" al gamei se vinde contra "modestei" sume de 26.000 de dolari. Ce stiu sa faca de banii astia? Nu va inchipuiti ca au cine stie ce optiuni nemaiintalnite. Sunt atat de scumpe deoarece sunt lucrate de mana si sunt impodobite cu pietre pretioase, aur si platina.

O data cu telefonul Verut, cumparatorii primesc o serie de servicii exclusiviste, de tip "concierge". Abonatii acestor servicii pot comanda orice le trece prin cap 24 de ore din 24, oriunde in lume. Marfa le va fi adusa in cel mai scurt timp posibil. Evident, trebuie ca marfurile sau serviciile comandate sa fie si legale in tara in care trebuiesc livrate. De obicei, la serviciile "concierge" apeleaza cei care au extrem de multi bani si nu obisnuiesc sa puna intrebarea "Cat costa asta?". (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT