x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Televizorul-tablou

Televizorul-tablou

17 Mai 2008   •   00:00
Televizorul-tablou

Sony a lansat seria de televizoare Bravia E4000, cu un design în stilul ramelor foto. Gama vine cu trei variante de diagonală, de 26, 32, respectiv 40 de inci. Ultimele două variante sînt modele Full HD (high definition), toate putînd fi montate pe perete, asemenea unor tablouri.

Sony a lansat seria de televizoare Bravia E4000, cu un design în stilul ramelor foto. Gama vine cu trei variante de diagonală, de 26, 32, respectiv 40 de inci. Ultimele două variante sînt modele Full HD (high definition), toate putînd fi montate pe perete, asemenea unor tablouri. În acest sens, al apropierii de tipologia tablourilor, televizoarele pot funcţiona în modul Picture Frame, prin care sînt afişate fotografii încărcate de pe orice dispozitiv USB sau una din cele şase picturi celebre stocate în memoria televizorului.

 

 

Eficienţă. În acest mod de funcţionare, consumul de curent este cu pînă la 35% mai mic decît în timpul vizionării obişnuite a televizorului, existînd şi un stabilizator care are grijă să pună aparatul în Standby după o perioadă de timp predefinită, în caz că este uitat aprins.

×
Subiecte în articol: IT