x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tipuri de huse pentru iPhone pe care trebuie sa le ai

Tipuri de huse pentru iPhone pe care trebuie sa le ai

22 Dec 2023   •   13:59
Tipuri de huse pentru iPhone pe care trebuie sa le ai

Husa de telefon este un accesoriu indispensabil pentru orice posesor de smartphone care își dorește să prelungească durata de viață a dispozitivului său și să-l ferească de accidente care i-ar putea afecta aspectul.

Totodată, husele de iPhone sunt și un element estetic ce poate schimba complet aspectul dispozitivului tău, cu care poți jongla zilnic în funcție de efectul pe care vrei să-l obții, starea de spirit sau ținuta pe care o porți. Descoperă oferta de huse Apple originale de la Mag Genius și alege-ți modelul preferat!

Huse Kevlar

Kevlar este o fibră de poliamidă care este exploatată în diverse domenii de activitate datorită rezistenței deosebite pe care o demonstrează în fața a diferiți factori de uzură. Loviturile puternice, impactul sever, uzura cauzată de trecerea timpului sau expunerea la temperaturi foarte mari nu lasă nicio urmă pe husele realizate din acest material, fiind o opțiune excelentă pentru fabricarea huselor de telefon. La ora actuală este una dintre cele mai eficiente variante de huse existente pe piață care oferă un grad de protecție optim, fără a adăuga volum în plus telefonului. Compactă, fină, adaptată perfect pe fiecare milimetru al dispozitivului, o astfel de husă este ideală pentru cei care își doresc un scut de protecție pentru telefonul lor, în timp ce se bucură de confort maxim la utilizare.

Huse Transparente

Cei care folosesc husele de telefon strict pentru funcția lor de protecție se pot orienta către modele transparente care trec aproape neobservate. Acestea îmbracă perfect fiecare curbură a telefonului tău, ferindu-l de șocuri și zgârieturi, în timp ce lasă design-ul unic al acestuia să strălucească prin transparența materialului.

Huse din fibra de carbon

Dacă ești în căutarea unei variante mai accesibile a huselor Kevlar, modelele realizate din fibră de carbon se apropie cel mai mult în ceea ce privește gradul de protecție asigurat și aspectul compact. Aceste huse garantează rezistență sporită în timp și prelungirea duratei de viață a telefonului, în timp ce îi conferă un aspect elegant datorită nuanței de negru intens care este specifică acestui material. Pentru sporirea aderenței, majoritatea huselor din fibră de carbon prezintă striații fine pe întreaga suprafață care crează totodată și un design deosebit.

Huse de metal

O opțiune cel puțin interesantă sunt carcasele iPhone din metal care reprezintă una dintre cele mai elegante și deosebite variante existente pe piață. Dure și compacte, acestea oferă un nivel ridicat de protecție telefonului tău, însă ceea ce le face cu adevărat diferite de tot ce există pe piață este faptul că reușesc să izoleze telefonul din punct de vedere electrostatic și electromagnetic. Asta înseamnă că protejează telefonul și componentele sale de radiațiile la care este expus în mod constant, contribuind la menținerea sănătății acestuia pentru cat mai mult timp.

Huse din plastic

Cele mai utilizate și variate modele de huse rămân totuși cele din plastic, fiind alegerea ideală mai ales pentru cei care îți doresc să contureze o colecție impresionantă de modele diferită, datorită prețului foarte avantajos. Dincolo de varietatea de nuanțe, texturi și modele în care husele din plastic pot fi realizate, acestea vin și cu avantajul unei întrețineri foarte simple. Se curăță foarte ușor, fără se uzeze, menținându-și aspectul impecabil ani la rând. Oferă un nivel de protecție ridicat, sunt foarte maleabile și se pliază perfect pe fiecare curbură a telefonului, fără să îl mărească în volum sau să genereze disconfort la utilizare.

 

Acordă mai multă grijă telefonului tău optând pentru huse Apple originale de la Mag Genius care să țină la distanță orice risc, în timp ce îi conferi un aspect deosebit și personalizat!

×