x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Triple play / Clientii stabilesc grila de programe tv

Triple play / Clientii stabilesc grila de programe tv

15 Iun 2006   •   00:00
Triple play / Clientii stabilesc grila de programe tv

UPC-Astral, cea mai mare companie de comunicatii prin cablu si satelit din Romania, isi construieste grila de programe pornind de la ideea ca orele petrecute acasa trebuie sa fie cat mai placute.

UPC-Astral, cea mai mare companie de comunicatii prin cablu si satelit din Romania, isi construieste grila de programe pornind de la ideea ca orele petrecute acasa trebuie sa fie cat mai placute. Prin serviciile pe care le ofera, UPC-Astral isi doreste sa faca diferentierea dintre "o casa" si "acasa", oferind oricarui roman placerea de a petrece timp valoros alaturi de cei dragi si punandu-i la dispozitie servicii de informare, divertisment si comunicare de cea mai buna calitate.

Preferintele clientilor sunt variate, mereu in schimbare si din ce in ce mai sofisticate. Pentru a raspunde asteptarilor cat mai diversificate ale acestora, UPC Romania a grupat programele de televiziune in pachete. Selectia programelor de televiziune incluse in pachete se face pe baza rezultatelor sondajelor de opinie efectuate in randul clientilor, la nivel local. Asadar, grila de programe este adaptata specificului local, in functie de solicitarile clientilor, iar decizia de a introduce sau de a pastra un anumit post in grila este luata, in cele din urma, de acestia.

Structura grilei de programe tine cont si de capacitatea tehnica a retelei, de audienta careia se adreseaza noul canal, de taxa perceputa de furnizorul programului, astfel incat sa existe un echilibru in ce priveste raportul calitate-pret.

Pachetul de baza contine, pe langa programele publice de televiziune (TVR 1, TVR 2, TVR Cultural), alte posturi tv romanesti, programe de televiziune straine (documentare, desene animate, sport, stiri, filme, muzica etc.), precum si posturi de televiziune de interes local. Acest pachet de programe ofera cele mai cautate programe la un pret accesibil.

Pentru ca fiecare client doreste sa poata alege programele care raspund cel mai bine propriilor dorinte, UPC a creat pachete de programe suplimentare, care se adauga celui de baza. Telespectatorii interesati de anumite domenii isi pot alege pachetul sau pachetele suplimentare care se potrivesc cel mai bine intereselor lor: divertisment/actiune, cultura, stil de viata.

Pentru clientii pasionati de filme sau sport, exista posibilitatea achizitionarii de canale in sistem Pay TV, cum ar fi: Telesport pentru iubitorii sportului, HBO pentru cinefili, Hustler TV pentru adulti.

"Planurile de dezvoltare ale UPC pun accent pe calitatea serviciilor oferite clientilor si pe specializarea produselor in functie de gusturile clientilor. In luna iunie, UPC-Astral lanseaza in Ploiesti, Cluj, Botosani, Bacau si Timisoara trei pachete de nisa: Academy, Avantgarde si Adrenaline, care cuprind canale tv grupate pe genurile preferate ale clientilor. UPC-Astral va continua sa introduca pentru toti clientii sai pachete de nisa, care sa acopere cat mai multe preferinte ale acestora", a declarat Diana Segarceanu, Manager de Produse in cadrul UPC-Astral.
  • Pagina prezentata de UPC Astral
  • ×
    Subiecte în articol: programe