x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Un smartphone românesc la 999 lei: X2 Twin

Un smartphone românesc la 999 lei: X2 Twin

de Alexandru Radescu    |    12 Aug 2014   •   14:45
 Un smartphone românesc la 999 lei: X2 Twin

De la compania braşoveană Alliew, încă un smartphpone Dual SIM, cu procesor Octa Core şi SO Android 4.4: X2 Twin.

Din aceeaşi gamă cu X2 Soul, noul terminal Allview are o grosime de 7,95 mm la un display HD IPS de 5 inci (rezoluţie 1280x720 ), cu protecţie Gorilla Glass3.

Arhitectura hardware se mai bazează pe un procesor grafic Mali 450 MP4, cu un CPU la 1.4GHz, memorie RAM de 1 GB şi memorie Flash de 8 GB, la care se adaugă un card microSD de pănâ la 32 GB.

Camera foto principală este de 8MP cu autofocus, model Sony IMX179 ( diafragmă f/2.0) cu filmare Full HD, fotografiere HDR, Panoramic iar camera frontală este de 2 MP.

O noutate la X2 Twin este sistemul Anti Theft, care securizează informaţiile din telefon în cazul în care este pierdut, prin blocare. În plus, funcţia permite setarea unui număr de telefon de siguranţă, care va fi notificat printr-un sms în momentul în care în telefon este introdusă o altă cartelă SIM şi astfel, posesorul telefonului ar putea contacta noul posesor.

Ca şi alte modele Allview, X2 Twin este compatibil cu tehnologia Miracast. Astfel, conţinutul smartphone-ului poate fi vizualizat pe orice televizor cu port HDMI, utilizând adaptorul Smart2View.

Modelul X2 Twin este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă, la preţul de 999 lei.







 

 

×