x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Va place ruleta ruseasca

Va place ruleta ruseasca

12 Iun 2004   •   00:00

Cum copiii incep sa renunte la masinute si papusi in favoarea jocurilor video, cativa producatori s-au "reprofilat". Fac bani vanzand jucarii pentru parintii neastamparati: rechizite electrice, rulete rusesti sau cronometre pentru pahar.

Rechizitele

Daca vi se intampla sa va gasiti de fiecare data capsatorul pe biroul vecinului, solutia este sa va cumparati cateva rechizite-surpriza. Sunt dotate cu baterii AAA, iar nestiutorii care incearca sa le foloseasca primesc un soc electric de nu se vad. Nu vatameaza pe nimeni si costa 25 de dolari.

Ruleta

Daca va imbie cineva sa jucati o ruleta ruseasca mica pentru 15 dolari SUA, nu-i spuneti omului ca e nebun. Se poate si fara gloante si fara pistol, ba chiar si fara rusi! E doar o mica jucarie care il electrocuteaza pe cel care pierde.

Nu va faceti griji, intensitatea curentului electric este mica, asa ca nimeni nu va pati nimic. Doua sau patru persoane baga cate un deget in orificiile jucariei, apoi roata e invartita cu butonul "Start". Unde se opreste led-ul din licarit vine curentul. Va intrebati cine ar juca asa ceva? Aflati ca se vinde ca painea calda!

Cronometrul

Printre cele mai trasnite jucarii pentru oamenii mari scoase la vanzare in magazinele de pe Internet este un cronometru gandit special pentru pahare. Asta asa, in caz ca se plictisesc oamenii la petrecere... Principiul e simplu: se ia paharul, se umple cu o bautura mai mult sau mai putin alcoolica, apoi se asaza pe o tabela electronica. Continutul trebuie golit cat mai repede cu putinta.

Cronometrul porneste imediat ce paharul a fost dezlipit de tabela si se opreste cand e pus la loc. Trasnaia costa 25 USD. (Cristian Ionita)
×
Subiecte în articol: IT