x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone cumpără încă un retailer GSM

Vodafone cumpără încă un retailer GSM

10 Iun 2008   •   00:00

Vodafone România a achiziţionat integral firma Vegastel 2007 SRL din Botoşani, care comercializează produse şi servicii de telefonie mobilă, nefiind precizată valoarea acordului

Vodafone România a achiziţionat integral firma Vegastel 2007 SRL din Botoşani, care comercializează produse şi servicii de telefonie mobilă, nefiind precizată valoarea acordului. Reţeaua de distribuţie a Vegastel include 60 de magazine, cele mai multe fiind situate în judeţele Suceava, Botoşani, Vaslui, precum şi în Bucureşti. În urma tranzacţiei, Vegastel va deveni dealer exclusiv pentru produsele şi serviciile Vodafone, după un proces de rebranding al magazinelor care va avea loc în perioada următoare.

În urmă cu trei luni, Vodafone a achiziţionat părţile sociale reprezentând 2/3 din capitalul social al Proton Tehnologies, reţea de distribuţie care cuprinde 73 de magazine în care sînt vîndute produse şi servicii de telefonie mobilă. La momentul respectiv, Orange a reacţionat prin anunţarea semnării unui parteneriat strategic cu lanţul de magazine Say, locaţii situate cu precădere în galeriile comerciale şi mall-uri.

Cele mai importante reţele de distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă sînt Germanos, partener Cosmote, cu peste 200 de magazine, Fonomat, cel mai important distribuitor al Orange la nivel naţional, cu 167 de unităţi, Euro GSM, retailer GSM independent, cu 120 de magazine, Avenir Telecom, partener Germanos, avînd peste 100 de unităţi şi Say, partenerul Orange.

×
Subiecte în articol: IT