x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WhatsApp introduce funcții noi. Care sunt schimbările pentru utilizatori

WhatsApp introduce funcții noi. Care sunt schimbările pentru utilizatori

de Redacția Jurnalul    |    31 Ian 2024   •   18:00
WhatsApp introduce funcții noi. Care sunt schimbările pentru utilizatori
Sursa foto: Hepta

WhatsApp va introduce trei funcții noi în 2024. Aplicația a mai făcut și alte schimbări, precum editarea mesajelor și partajarea de videoclipuri HD.

Schimbări în WhatsApp: 3 funcții noi în 2024. Cum ne vor afecta

Totodată, au fost adăugate opțiuni precum partajarea ecranului și apeluri video de grup mai extinse pentru utilizatorii WhatsApp pe platforma Mac, potrivit Business Tech. Vor fi implementate și alte actualizări în viitorul apropiat.

Partajarea statusurilor pe Instagram

Una dintre modificări constă în posibilitatea de a partaja statusurile WhatsApp pe poveștile Instagram cu doar o atingere. Această funcționalitate va permite utilizatorilor să își posteze conținutul cu ușurință pe mai multe platforme. Opțiunea se află încă în faza de testare beta, se zvonește că va fi lansată oficial în curând.

Partajare audio în timpul apelurilor video

WhatsApp testează o altă funcționalitate care permite utilizatorilor să partajeze audio în timpul apelurilor video cu partajarea ecranului. Această opțiune permite utilizatorilor să vizualizeze conținut multimedia împreună și să audă sunetul simultan. Posibilă deja pe platforma iOS, această caracteristică a fost acum introdusă și în versiunea beta pentru Android.

Nume de utilizator obligatoriu

WhatsApp vrea să introducă numele de utilizator. În prezent, utilizatorii trebuie să își dezvăluie numerele de telefon pentru a se conecta cu alții pe platformă. Cu introducerea numelor de utilizator, aceștia vor avea un identificator unic pe care îl pot folosi pentru a se conecta cu alții. Această schimbare va facilita găsirea și conectarea cu prietenii, familia și alte persoane de pe platformă.

Deși aceste caracteristici beta ar putea fi integrate în versiunea stabilă în viitor, există întotdeauna posibilitatea ca acestea să fie amânate sau retrase.

×
Subiecte în articol: whatsApp funcţii smartphone meta utilizator