x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Wildfire, “fratele mai mic” al lui HTC Desire

Wildfire, “fratele mai mic” al lui HTC Desire

de Alexandru Radescu    |    17 Mai 2010   •   00:00
Wildfire, “fratele mai mic” al lui HTC Desire

Compania taiwaneză HTC a prezentat azi Wildfire, un terminal echipat cu sistem de operare Android şi dedicat în special celor care utilizează reţelele sociale.

Considerat o versiune mini a puternicului Desire, noul model are ecran de 3.2 inci, procesor Qualcomm la 528MHz şi 384MB RAM, platformă A-GPS.

Rulând versiunea 2.1 a SO Android, Wildfire este mai scurt cu 13mm decât Desire. Funcţionează în reţea HSDPA (7.2Mbps), camera foto are o rezoluţia de 5MP.

Aplicaţia Friend Stream centralizează conţinutul publicat pe reţele sociale precum Facebook, Twitter şi Flickr într-un singur flux de actualizări.

Fiecare contact vizualizat în agenda telefonului include un thread al comunicărilor recente, între care detalii despre ultima convorbire, mesaje text şi email-uri recente, dar şi actualizări din reţelele sociale. În momentul apelării, Caller ID afişează fotografia din profilul Facebook şi ultima actualizare a acestuia, dar îţi aminteşte şi dacă se apropie ziua de naştere a respectivului contact.

Datorită unui nou widget, terminalul îţi permite să recomanzi o aplicaţie prin email, SMS sau prin reţelele sociale. Prietenii vor primi un link al aplicaţiei din Android Market, iar cu singur click o pot descărca pe propriul telefon.

HTC Wildfire va fi disponibil şi pe piaţa din România din luna iulie, la preţ de 200 euro.





×
Subiecte în articol: redactie