x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Jurnalul 25 de ani 1993: Anul în care s-a născut Jurnalul. Tu ce făceai acum 25 de ani? (11)

1993: Anul în care s-a născut Jurnalul. Tu ce făceai acum 25 de ani? (11)

26 Iun 2018   •   17:09
1993: Anul în care s-a născut Jurnalul. Tu ce făceai acum 25 de ani? (11)
Sursa foto: MIHAI STETCU

La începutul vieții. Sau la începutul carierei. La școală sau aproape de examenele de maturitate. Sunt doar câteva dintre răspunsurile oferite de oamenii care au schimbat fața României în ultimii 25 de ani. Oameni politici, vedete, oameni de afaceri, inventatori, sportivi, medici etc. Cu toții au oferit informații despre ceea ce făceau în anul 1993, anul nașterii cotidianului Jurnalul.

Cosmin Stan: “Să rămâneţi mereu cu spiritul tânăr şi cu mintea limpede”

Cosmin Stan s-a alăturat de curând echipei Observatorului de la Antena 1. În 1993, când a apărut primul număr al Jurnalului, el era în la liceu şi se visa programator. Nu i-a ieşit, alegând calea jurnalismului.

În urmă cu 25 de ani, eram în clasa a X-a şi descopeream cu entuziasm secretele informaticii şi calculatoarelor atât de rare la vremea respectivă. Deşi nu aveam nicio legătură cu matematica sau cu ştiinţele exacte, alesesem un liceu de informatică pentru că aşa bănuiam eu atunci, că informatica este de viitor. De bănuit am bănuit bine, numai că nu s-a prins mare lucru de mine şi, deşi eu studiam intens ca să devin un bun programator, în paralel scriam de zor la revista liceului căreia i-am pus bazele cu un grup de elevi. Şi, între cele două, treaba la revistă mă făcea mult mai fericit!

mesaj pentru Jurnalul: Le doresc să rămână cu spiritul mereu tânăr și cu mintea limpede să poată să aleagă și să decidă singuri pentru viața pe care și-o doresc în următorul veac.

×
Subiecte în articol: Cosmin Stan