x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Ploaia cu CARNE din 1876 - un mister pierdut în timp

Ploaia cu CARNE din 1876 - un mister pierdut în timp

04 Mar 2019   •   09:17
Ploaia cu CARNE din 1876 - un mister pierdut în timp

Deşi pare extrem de bizar, în istoria planetei noastre chiar a existat o zi în care a plouat cu carne crudă şi proaspătă. Fenomenul ciudat şi greu de explicat a avut loc în Kentucky, SUA, în primăvara anului 1876.

Totul s-a întâmplat fulgerător în apropierea fermei soţilor Crouch. „Mă aflam în curte, la câțiva pași de casă. Bătea un vânt ușor, însă cerul era senin și soarele strălucea cu putere. Fără nicio avertizare, în aceste condiții, a început ploaia, o ploaie care in loc de stropi de apa a adus bucati de carne cruda”, avea să declare pentru reporterii locali doamna Crouch.

Unele bucăți erau mici, „ca fulgii de zăpadă”, iar altele atingeau lungimea de 7-8 centimetri declara şocat Allen Crouch.

Soții Crouch au crezut că ploaia fusese un miracol sau o avertizare sinistră. În scurt timp, vestea s-a răspândit și o mulțime de vecini curioși au venit să vadă zona unde avusese loc acest fenomen inexplicabil. O zonă lungă de 90 de metri și lată de 45 de metri rămăsese acoperită cu bucăți de carne. Carnea putea fi găsită pe garduri, în fermă și împrăștiată peste tot pe pământ.

Martorii de atunci cred a fost că era vorba despre carne de vită, culoarea și mirosul ei părând să indice acest lucru.

De aici au luat naştere o serie de spaculaţii halucinante...........

CItește mai departe AICI 

×