x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Triunghiul din Alaska - locul în care au dispărut în mod misterios 16.000 de oameni

Triunghiul din Alaska - locul în care au dispărut în mod misterios 16.000 de oameni

13 Mai 2019   •   00:53
Triunghiul din Alaska - locul în care au dispărut în mod misterios 16.000 de oameni

Despre misteriosul "Triunghi al Bermudelor”, unde au fost consemnate disparițiile misterioase ale unor avioane și ambarcațiuni, am auzit toţi.

Suprafața de ocean situată între Florida, Puerto Rico și Bermuda care duce la disparitia celor ce pătrund pe această arie a dat naştere multor legende, speculaţii şi controverse. Explicaţiile oferite până în prezent de oamenii de ştiinţă nu au fost suficient de convingătoare, astfel încât să se poată lua măsuri care să stopeze misteriosul fenomen.

Însă dispariţiile din Triunghiul Bermudelor, care au şocat lumea, nu se compară cu cele, cât se poate de reale, care au loc în Alaska de zeci de ani. Există aici o zonă sălbatică și foarte misterioasă, cunoscută drept „Triunghiul Bermudelor din Alaska” sau „Triungiul din Alaska”.

Această zonă misterioasă şi mult mai puţin cunoscută se întinde de la Barrow, situat pe coasta de nord a țării, până la Anchorage și Juneau, aflate pe coasta sudică. Acest spațiu include zone vaste de sălbăticie neexplorată de om.

Triunghiul din Alaska a atras pentru prima dată atenţia atunci când a dispărut.......................

Află mai departe toate poveștile ciudate care circulă despre TRIUNGHIUL DIN ALASKA

×