x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Dan Nica: Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului a început în urmă cu aproape 15 ani

Dan Nica: Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului a început în urmă cu aproape 15 ani

19 Mai 2022   •   11:55
Dan Nica: Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului a început în urmă cu aproape 15 ani
Sursa foto: Dan Nica/a3

Proiectul pentru varianta ocolitoare a municipiului Galați a început în urmă cu aproape 15 ani, spune europarlamentarul Dan Nica la Conferinţa "Infrastructura, soluţia antisărăcie şi şansa pentru dezvoltare", organizată de Antena 3.

"Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului a început demult, l-am semnat eu în 2009, cu indicatorii tehnico-economici, deci se fac vreo 15 ani curând. Ştiţi că dacă nu era Sorin Grindeanu ministrul al Transporturilor şi vicepremier, acest proiect nu era finanţat nici în ziua de azi? Eram socaţi când am aflat că acest proiect nu trebuie finanţat sau nu poate fi finanţat. A luat decizia de a-l finanţa şi vom avea această variantă care va rezolva şi problemă economică.

Un oraş sufocat nici nu poate fi considerat un oraş în care să se desfăşoare activitate economică, prin care mărfurile să mai şi iasă sau să şi intre.

Acum este o oportunitate şi această oportunitate trebuie transformată în lucruri concrete", a spus fostul ministru de Interne. 

 

×
Subiecte în articol: dan nica