x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Mai puțini birocrați, mai puține hârtii, maximă eficiență 

Mai puțini birocrați, mai puține hârtii, maximă eficiență 

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2022   •   08:45
Mai puțini birocrați, mai puține hârtii, maximă eficiență 
Sursa foto: Lucian Alecu

În seria de conferințe „România Inteligentă”, organizată de Antena3 CNN, are loc o nouă dezbatere care va aduce în atenția publicului larg soluțiile cele mai eficiente pentru rezolvarea problemelor birocratice.

 Implementarea cu succes în administrația Municipiului Buzău a metodei Kaizen de management al îmbunătățirii continue arată că și în țara noastră pot fi aplicate cu succes cele mai bune idei preluate de la cei care au început acest proces cu mult timp în urmă. Toate soluțiile pentru managementul birocrației vor fi discutate în cadrul conferinței naționale „Mai puțini birocrați, mai puține hârtii, maximă eficiență”, care are loc astăzi, la București. 

Municipiul Buzău a implementat, în ultimii ani, foarte multe proiecte prin care se reduce poluarea mediului înconjurător, se reciclează și se refolosesc deșeurile, apa și toate materiile care pot intra în economia circulară. Dar există și un proiect prin care se rezolvă eficient problema birocratică, prin reducerea a numărului de persoane care lucrează în sistem, precum și a materialelor consumate. 

Conferința Națională „Mai puțini birocrați, mai puține hârtii, maximă eficiență / Implementarea cu succes în administrația Municipiului Buzău a metodei Kaizen de management al îmbunătățirii continue”, care are loc astăzi, îi aduce la aceeași masă pe reprezentanții Primăriei Municipiului Buzău și pe cei ai altor instituții din oraș, alături de profesori universitari și studenți.

Romania Inteligenta Buzau

Moderatorul conferinței, Adrian Ursu, îi are ca invitați pe Constantin Toma, primarul Municipiului Buzău, Mădălina Roșca, inspector în cadrul Serviciul Control și Inspecție fiscal persoane juridice de la Primăria Municipiului Buzău, și Simona Săvulescu, director general al Companiei de Apă Buzău, care vor explica în ce mod au reușit să implementeze acest proiect. Din mediul universitar participă la dezbatere Victor Alistar, profesor la Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA, alături de studenți de la SNSPA și ASE București, iar din partea mediului privat, Julien Bratu, reprezentant al Kaizen Institute Romania. Sunt invitați și reprezentanți ai Secretariatului General al Guvernului (Victor Moraru, director general), ai Institutului Național de Administrație și ai ANFP.

 

Conferința are loc astăzi, de la ora 10:00, la București, fiind transmisă live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro și pe paginile de Facebook ale Antenei 3 CNN, iar tronsoane ale dezbaterii vor fi preluate live pe postul TV Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: România Inteligentă dezbatere