x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Încadrare în muncă încununată de succes

Încadrare în muncă încununată de succes

21 Iul 2009   •   00:00



Veşti bune pentru câţiva dintre corespondenţii noştri care solicitau sprijin în vederea încadrării în muncă:

Codreanu Carmen (Str. Nicolina nr. 77, bl. 986, sc. B, ap. 13) a primit din partea DPMOS - judeţul Iaşi dispoziţia de repartizare la Întreprinderea de confecţii din municipiul Iaşi.


Ca răspuns şi pentru cetăţeanul Dungă Ion din Alim­peşti, judeţul Gorj, de la Direcţia pentru Pobleme de Mun­că şi Ocrotiri Sociale a judeţului Gorj: "Referitor la scri­soarea adresată revistei Flacăra prin care solicitaţi sprijin pentru încadrarea în muncă, precizăm: «în baza adresei Întreprinderii de utilaje grele de transport pentru con­struc­ţii Craiovas, secţia Târgu-Jiu, prin care ne comunică va­cante trei locuri de lăcătuşi mecanici, vă trimitem dispo­ziţia de repartizare nr. 1502 cu care vă veţi prezenta la uni­tatea respectivă, pentru a vă perfecta actele de înca­drare".


La cererea cetăţenei Dinu Ana Elena din comunza Pleniţa, satul Catrele Traiane, judeţul Dolj, prin care petenta solicita sprijinul necesar pentru încadrarea sa în muncă la Întreprinderea Chimică Craiova - Secţia Pleniţa, vă facem recunoscut faptul că, prin dispoziţia nr. 2689, a fost repartizată la întreprinderea menţionată, la care a şi început să-şi desfăşoare activitatea, ca operator chimist (DPMOS - judeţul Dolj). Mulţumim pentru înţelegerea şi sprijinul acordate.


Reanalizând situaţia din zona în care locuieşte Ştefania Lupu (Str. Abator, bl. 72, ap. 11 - Târgu-Jiu), care se adresa, nu de mult, redacţiei noastre, Direcţia judeţeană de poştă şi telecomunicaţii Gorj a aprobat cererea sa, drept pentru care petenta este invitată a se prezenta la Secţia Exploatare PTTR, spre a achita taxele tarifare.
Mistoacă Vasilica din Ploieşti, Str. Secelenilor nr. 2, bl. 18, ap. 74, a fost, de asemenea, invitată la Direcţia judeţeană de poştă şi telecomunicaţii Prahovam pentru a achita taxa de instalare a postului telefonic solicitat.


Deşi cititorii noştri sunt avertizaţi că Flacăra nu primeşte acte originale, Vâlcu Floarea din Brezoi, sat Valea lui Stan, judeţul Vâlcea, ne trimite două bonuri de comandă elibe­rate de Întreprinderea de Produse Ortopedice şi Protezare. Cităm din scrisoarea sa. "Fiul meu, Vâlcu Ion, elev la Liceul industrial Brezoi, a suferit în 1987 un accident, în urma căruia i s-a amputat jumătate din laba piciorului stâng. Copilul meu este nevoit să umble ajutat de o cârjă. Mi s-a recomandat să solicit o proteză, lucru ce l-am făcut la Întreprinderea de Produse Ortopedice şi Protezare din Bu­cu­reşti, cu comenzile pe care le anexez în original. Mi s-a pro­mis că în circa o lună de zile îmi va fi expediată la domici­liu. Aşadar, a trecut mult mai mult de un an şi nici până în ziua de azi nu am primit nici proteza şi nici alt răspuns, copilul meu fiind în situaţia de a merge tot în cârje." Dacă un copil nu mai poate zburda, ca toţi cei de vârsta lui, ar pu­tea avea şansa de a merge, măcar, normal. Şi şansa aceasta depinde de dumneavoastră, stimaţi tovarăşi ai Întreprinderii de Produse şi Protezare - Bucureşti.


Ilie Ştefan din Calaft, judeţul Dolj (bl. M-1, sc. 2, ap. 33), ne scrie. Dacă vrei să cumperi noul "Mers al trenurilor" în Gara de Nord din Bucureşti, răspunsul este invariabil: "Nu avem". Dacă urci într-un tren, apar tot felul de indivizi suspecţi, cu sacoşe burduşite, din care apare, pentru preţuri cât se poate de piperate, invizibilul volum informativ. În plus, revistele, care în mod normal ar trebui să fie oferite la chioşcurile de pe peroane, sunt, de asemenea, de găsit doar pe culoarele vagoanelor de călători, la aceleaşi preţuri majorate. Nu poate fi stopat, oare, acest ilicit comerţ ce pare a merge... ca pe roate?
Flacăra, nr. 25/1989

×
Subiecte în articol: special