x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Inovaţie la Hanul Prahova din Bucureşti

Inovaţie la Hanul Prahova din Bucureşti

31 Aug 2009   •   00:00

În condiţiile în care, în destule unităţi de alimentaţie publică, vremea a cam îngălbenit lista de meniuri şi automulţumirea şi-a găsit locuri călduţe prin unele bucătării, iată că nişte oameni de bine de la Hanul Prahova din Bucureşti consideră că fantezia şi inovaţia sunt la fel de necesare în bucate ca sarea. Recenta expoziţie culinară organizată aici a etalat cele mai neaşteptate combinaţii şi reţete de aperitive, mâncăruri, dulciuri pentru toate preferinţele. Gustoase şi prezentate "artistic", ele au fost cea mai convingătoare urare de "poftă bună" din partea acestor îndrăgostiţi de meseria lor. Sperăm, după cum ni s-a promis, ca aceste exponate să nu rămână doar exemplare de vitrină.


"La tragerea Pronoexpres din data de 8 martie 1989, conform ade­ve­rinţei eliberate de Agenţia Loto Pronosport Carei (30-10) cu numărul 774.503, am predat agenţiei de mai sus duplicatul biletului pronoexpres cu seria T nr. 389442, prin care se confirmă că am câştigat pe acest bilet o variantă de categoria a cincea. Este vorba despre 373 de lei, bani pe care nu i-am primit nici până azi. Suma nu este mare, dar gestul, lipsa respectului faţă de cetăţean, nu se încadrează în nici o normă de echitate". Semnează ghi­nionistul câştigător la Loto Grigore Tătăran din Moftinu Mare
nr. 299, judeţul Satu Mare.


Ca răspuns la scrisoarea adresată redacţiei de către Neagu Daniela, om al muncii la I. "Automecanica" Moreni, câteva rânduri din partea COM-ului amintitei întreprinderi: "În perioada de analiză a celor sesizate redacţiei revistei Flacăra, din fondul de locuinţe a IAM s-a eliberat un apartament cu 2 camere, str. Jupiter, bl. S, apartament solicitat de tovarăşa Neagu Daniela. S-a soluţionat astfel cazul luat în discuţie în şedinţa COM a cărui hotărâre dispune repartizarea acestui apartament familiei Neagu, oameni ai muncii la I.A. Moreni".


Consiliul popular al municipiului Bârlad, judeţul Vaslui: "Potrivit celor transmise de conducerea Întreprin­de­rii de Rulmenţi - Bârlad, re­a­na­li­zându-se situaţia petentului Jora Marcel, om al muncii la această întreprin­dere, s-a hotărât repartizarea unui apartament situat în strada Primă­ve­rii, nr. 2-4, bl. A-1, sc. S, ap. 13".


"Din luna mai 1987 am primit un apartament dintre cele mai frumoase şi moderne, dar dezavantajul este că se află la etajul 6. Am spus dezavantaj, pentru că, de când a fost dat în folosinţă blocul şi până în prezent, liftul nu a fost montat. Zilnic fac câte trei-patru drumuri, sus-jos, am şi trei copii mititei, dintre care unul încă nu merge în picioare şi aceştia trebuie şi ei scoşi afară, la joacă. Toate demersurile de până acum au rămas zadarnice, de parcă acest lift n-ar avea de gând să pornească niciodată". Semnează Avădanei Costel, Aleea Tudor Neculai nr. 19, bl. 945, et. 6, ap. 27, Iaşi.
Mihai Merişanu - Flacăra nr. 31/1989

×
Subiecte în articol: special