x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Prea mult timp pentru o scrisoare

Prea mult timp pentru o scrisoare

13 Aug 2009   •   00:00



Ion Georgescu din comuna Stâl­peni, judeţul Argeş, a expediat spre Bucureşti o recomandată care n-a făcut nici mai mult nici mai puţin decât opt zile. "Interesându-mă de ce atâta timp pentru o distanţă nu atât de mare, am aflat că pentru ridicarea corespondenţei din comună vine o maşină de la Piteşti şi, pro­babil, asta ar fi explicaţia. După câte ştiu, staţia CFR Stâlpeni este la numai 250 m de Poştă. Oare n-ar fi mai ieftin şi mai eficient acest mijloc de expediat corespondenţa?" Cu siguranţă, dar e bine să aşteptăm şi punctul de vedere al forurilor în drept.

DPMOS Bucureşti ne răspunde ca urmare a scrisorii lui Radu Zaharia, prin care solicita revizuirea dosarului de pensie, următoarele: "Din evidenţa Oficiului de pensii al Sectorului 6 rezultă că întreaga perioadă aţi avut meserii şi locuri de muncă încadrabile în grupa a III-a de mun­că. În situaţia în care aţi lucrat ca sudor electric şi autogen permanent la operaţiuni de sudare în interiorul cazanelor, cisternelor, rezervoa­relor, la vase navigabile, în interiorul cuptoarelor din halele de forjă, turnătorie, oţelărie sau laminoare, veţi solicita unităţilor respective eliberarea adeverinţelor care să confirme acest lucru. Menţionăm că pensia dumneavoastră este corect şi legal stabilită". E limpede ce aveţi de făcut!
lll
Iacob Podar din Alba-Iulia ne scrie că apartamentul său s-a deteriorat din cauza terasei, prin care se infiltrează apa. Consiliul popular al municipiului Alba-Iulia ne face cunoscut că lucrările de hi­dro­iz­o­la­ţii au fost deja efectuate, iar recepţia lor a fost semnată de către petent.
Maria Bogdan Radu - Flacăra, nr. 29/1989

×
Subiecte în articol: special