x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Produse inaccesibile în vitrinele din Giurgiu

Produse inaccesibile în vitrinele din Giurgiu

24 Sep 2009   •   00:00



Corespondentul Costel Sotno­ianu, om al muncii la Şantierul Naval Giurgiu, oftează după un ilic pe care l-a văzut în vitrina Unităţii nr. 2 Articole Sport din Giurgiu. Şefa unităţii refuză să-l vândă pe motiv "că este unicul şi strică vitrina". "Acum vă întreb şi eu pe dumnea­voastră: este posibil ca un obiect expus în vitrină să nu existe şi în magazin la vânzare? Ţin foarte mult să intru în posesia unui astfel de ilic".

Din câte ştim noi, vitrina are me­nirea nu doar de a atrage cum­părătorul, ci şi de a-l informa în legătură cu ceea ce poate găsi în ma­gazin. Dacă la unitatea din Giurgiu există un singur ilic, nu sunt decât două căi de a rezolva problema: fie să se comande producătorului şi altele, fie să fie vândut cel din vitrină, mai ales că, ţinut aşa, la nesfârşit, iese din modă şi-şi pierde căutarea.


"Am cumpărat nu de mult o carte: «Defăimarea lui Paganini» de Anatol Vinogradov, editată de Editura Muzicală. Tiparul este executat la IP Oltenia - Craiova. Lipsesc toate paginile de la
160 la 193, adică două capitole, plus opt pa­gini din capitolul următor. M-am întors la librărie să schimb cartea, dar toate exemplarele se epuizaseră. Am cerut cartea de la o colegă, să citesc ce lipsea de la mine. Din exemplarul ei lipseau aceleaşi pagini. S-ar putea presupune deci că lipsesc din întreg tirajul. CTC-ul din această unitate să fie numai aşa, de formă?", întreabă la finalul scrisorii sale Laura Cosman din Hunedoara, Str. Căprioarei nr. 1, bl. K5, ap. 97.


Direcţia pentru Probleme de Muncă şi Ocrotiri Sociale a judeţului Brăila ne înştiinţează că tovarăşa Maria Panţuru (cartier Viziru, III, bl. E4, sc. 2, ap. 96) a primit repartiţia de încadrare în muncă la Întreprinderea Comercială de Stat pentru Alimentaţie Publică Brăila.


Alexandru Ciubotaru din Iaşi, Str. Amurgului nr. 1, bl. U-1, sc. C, ap. 2 este înştiinţat de Consiliul Popular al municipiuluiu Iaşi că i s-a acordat o reducere cu 300 lei din contribuţia bănească a familiei sale pe anul 1989, urmând să achite doar 300 lei.
L.M. - Flacăra, nr. 32/1989

×
Subiecte în articol: special