x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Ţevi sparte şi drumuri în lucru

Ţevi sparte şi drumuri în lucru

02 Oct 2009   •   00:00

"Sesizarea este în evidenţă": iată răspunsul pe care îl primesc, invariabil, de mai bine de o lună, la semnalul formulat Sectorului 5 ICAB (privind spargerea unei conducte şi, prin acestea, pierderea unor mari cantităţi de apă), de locatarii blocului A1 din Str. Antiaeriană nr. 113. Evidenţa există, dar apa curge...


La propunerea cetăţenilor, programul zilnic al magazinului alimentar din Str. Vigoniei nr. 10 a fost stabilit între orele 10:00 şi 18:00.


Pe Strada Lânăriei, lucrările de lărgire a arterei - care va deveni o principală legătură între zonele Piaţa Şincai şi Timpuri Noi - au intrat într-o fază avansată de execuţie. Se rea­lizează astfel, paralel cu dezvoltarea urbanistică a acestui frumos ansamblu construit într-una din laturile cartierului Parcul Tineretului şi cu edificarea Complexului comercial agroindustrial "Timpuri Noi", şi unul din segmentele unui sistem de circulaţie modern, fluent.


Marele magazin pentru copii şi tineret aparţinând ICS Bucureşti şi-a pre­lungit, începând cu data de 1 oc­tombrie a.c., programul de activitate, în prezent funcţionând între ore­le 9:00 şi 19:00. În ton cu sezonul de toamnă-iarnă, aici au fost puse în vânzare noi loturi de mărfuri, între care pulovere, veste, treninguri, pan­tofi cu feţe box şi ghete pentru copii - n­u­mere de la 19,5 la 23,5. Raionul cu ar­ticole sport-turism de la etajul
al IV-lea a fost aprovizionat cu saci de dormit, corturi, costume de schi, ca­nadie­ne, genţi de voiaj, articole pentru pes­ca­rii amatori.


IRVMR colectează, prin toate punc­te­le sale, capsule de spray care sunt executate dintr-un aliaj de aluminiu de deosebită valoare economică.


Un punct de atracţie pentru excursiile de sfârşit de săptămână îl constituie, la Predeal, instalaţia de telescaun ce face legătura din oraş cu cabana Clăbucet Plecare.


Asociaţiile de locatari pot încheia con­venţii cu ICRAL de care aparţin, pentru efectuarea operativă a unor lucrări de reparaţii la instalaţiile din interiorul apartamentelor, contrava­loarea acestora urmând a fi achitată lunar.
Mihai Bărbulescu - Informaţia Bucureştiului, nr. 11.172/1989

×
Subiecte în articol: special