x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special 2011, anul divorţurilor cu cântec, al accidentelor şi al problemelor de sănătate pentru vedetele din România

2011, anul divorţurilor cu cântec, al accidentelor şi al problemelor de sănătate pentru vedetele din România

de Anca Nicoleanu    |    28 Dec 2011   •   21:00
2011, anul divorţurilor cu cântec, al accidentelor şi al problemelor de sănătate pentru vedetele din România

Oana i-a spus adio lui Pepe. Si Moni lui Iri. Gabi Firea s-a casatorit si asteapta un copil. Luminita Anghel a intalnit barbatul visurilor si a devenit mama. Teo Trandafir si-a revenit miraculos dupa o boala grava. Iar Serban Huidu a renuntat la viata publica. Sunt cateva dintre importantele evenimente ale unui 2011 gata sa se incheie. Spre deosebire de alti ani, persoanele publice au ales sa le impartaseasca prietenilor amanunte legate de momentele importante din viata lor prin intermediul retelelor de socializare si al blogurilor.

Gabriela Vranceanu Firea si sotul ei, Florentin Pandele, au facut nunta visata, la palatul Stirbey, la care si-au invitat toti prietenii, vreo 400 la numar. Nasi le-au fost Luminita si Gigi Becali, acesta din urma prieten bun cu mirele. "Va multumesc pentru sutele de urari pe care mi le-ati trimis! Va doresc si eu multa sanatate si fericire", scria Gabi, pe Facebook, la intoarcerea din luna de miere. Si tot aici vedeta tv si-a tinut la curent prietenii cu felul in care decurge sarcina, caci da, Gabi asteapta cel de-al doilea copil. "Nu, nu am pofte, nu am greturi, ameteli, oboseala, balonare... Florin tot asteapta sa-l trimit in miezul noptii dupa fructe exotice sau alte alimente pe care nu le avem in casa. Singura pofta, daca o pot numi asa, a fost sa vad un film – Anonimul -, "pofta" care mi s-a indeplinit aseara. Iar mama si cumnata mea, Emilia, sora lui Florin, imi gatesc zilnic poale in brau si placinta cu iaurt, tocmai pentru ca stiu ca imi plac foarte mult si vor sa preintampine o posibila pofta. Le doresc tuturor viitoarelor mamici sa aiba o sarcina la fel de usoara ca a mea...", mai scria ea.

Dupa trei mariaje esuate si cateva relatii cu scantei, Luminita Anghel si-a gasit fericirea. In ziua in care a implinit 43 de ani, artista s-a casatorit cu barbatul iubit, Silviu Dumitriade, zis Ursu, intr-un cadru romantic, pe plaja din Mangalia, langa marea care le e amandurora atat de draga. Trei luni mai tarziu, pe 19 decembrie, ea a nascut un baietel, Filip. Luminita Anghel "a marcat" la randu-i, pe contul sau de Facebook, inceputul mariajului cu alesul sau. Fara amanunte insa. Silviu are cu zece ani mai putin decat Luminita, este inginer constructor si e pasionat de motoare si muzica rock.

Borcea, nunta kitsch a anului
O alta nunta cu tam-tam a fost cea a lui Cristi Borcea, presedinte executiv la Dinamo, cu Alina Vidican, o tanara de care s-a indragostit cu ani in urma, dar pentru care n-a avut curajul sa divorteze decat in primavara lui 2011. O nunta de un milion de euro, titrau tabloidele, cu Gigi Becali in postura de nas, cu un meniu de 600 de euro si manelisti de frunte pe scena, cu un pian in mijlocul piscinei si elicopterele televiziunilor de stiri survoland zona ore in sir, in incercarea disperata de a nu rata vreun detaliu de importanta nationala. Dupa nunta kitsch a anului, cum a fost botezata ulterior, mirii au plecat la Miami, unde se afla si-n ziua de azi. De acolo, le-au transmis "fanilor" ca asteapta un copil. Primul al Alinei, al patrulea al lui Cristi Borcea. Si tot anul asta, Cabral i-a jurat credinta vesnica blondei si suavei sale iubite, Andreea Patrascu. Inaintea fericitului eveniment, el le-a cerut parerea prietenilor de pe blog, in privinta aranjamentelor de pe masa si a scaunelor. "Am reusit sa facem o nunta frumoasa. Nu spun stralucitoare, nu spun nunta superba sau alte lucruri de genul asta. Pentru ca nu asta ne-am dorit... noi am vrut sa avem o nunta la care toata lumea sa se simta bine. Si din cate am vazut, din cate ni s-au spus… asta am si reusit! Am tras o petrecere la care oamenii s-au simtit foarte bine. S-a stat pana dimineata tarziu, s-a dansat, s-a ras mult, s-au facut poze si s-a socializat intens", le-a marturisit el in scris, prietenilor de pe blog, o data incheiat evenimentul.

Iri si Moni, Pepe si Oana: Adio si... am multe cuvinte – homosexual, prostituata, psihopata
2011 a fost anul cu schimbari majore pentru doua cupluri de notorietate: Iri si Moni, Oana si Pepe, protagoniste in doua scandaluri cu "tipurituri", de care tabloidele si emisiunile TV de gen au profitat cu varf si indesat. Primii doi s-au "alergat" prin salile de tribunal, pentru custodia copilului, si pe ruta Izvorani-Piata Victoriei, intre cele doua proprietati imobiliare pe numele lui Irinel Columbeanu, pana au obosit si ei, si telespectatorii. In cererea de divort, "scorpia de la Izvorani", cum a fost botezata Monica in ziarele de scandal, l-ar fi descris pe sotul ei ca fiind "un geniu malefic", ce a "prins-o intr-o cusca", un om cu un "caracter duplicitar" si cu "frustrari bazate pe propria-i perceptie despre fizicul sau, despre aptitudinile sale sexuale ori bazate pe grandomanie ori teama de saracie. Toate acestea pe fondul unei depresii continue, tratate cu xanax si alcool". Nici Iri nu s-a lasat calcat in picioare: "Se imbata prin cluburi si se saruta cu alte femei", "Au fost acte de violenta in casnicia mea, de la sotie catre sot", "Monica e o psihopata". Razboiul a continuat cu sectiunea "parinti": "Ea are un briliant intre picioare din care da fiecaruia ca sa se puna bine cu toti" (Ion Columbeanu, tatal lui Irinel), "Irinel m-a amenintat ca imi taie gatul sau ca ma taie bucati daca nu spun ca Monica este o mama denaturata" (Veronica Bulai, mama Monicai). De asemeanea, detalii "zguduitoare" din casnicia Columbenilor au iesit la iveala, o data cu acest scandal. "Moni i-a aruncat lui Iri cu o scrumiera in cap", titra un tabloid. Si toata lumea "buna", de la Carmen Harra la Monica Tatoiu, si-a dat cu parerea despre fiecare gest, declaratie sau lacrima de la televizor a celor doi protagonisti. Un adevarat festin pentru "sacalii" de ziaristi.

Pepe isi ia catrafusele, la inceput de an, si paraseste domiciliul conjugal, dupa ce afla ca Oana Zavoranu l-a inselat cu un prieten pe nume Tudy Ionescu. Telenovela Oana-Pepe care incepe are toate ingredientele pe care orice tabloid de bun simt si le doreste: lacrimi, ura, urmariri, acuze, amenintari, regrete, jigniri si, evident... declaratii incendiare. Cei doi s-au facut ca la usa cortului: "Pepe e homosexual. De aia nu am mai facut sex cu el", "Pepe e o prostituata ieftina rau", "Bai, latino puloverule, acum plangi dupa o plasma si o canapea?" (Oana) si "Oana e instabila psihic", "Uneori imi e rusine ca a fost sotia mea" si "A fost sotia mea si iubita altora" (Pepe). A intervenit si "artileria" grea, a rudelor. "Rudele lui Pepe au vrut sa o bata pe Oana", "Pepe a fost un nimeni pentru mine si asa va ramane", a glasuit Marioara Zavoranu, care s-a aliat cu fiica ei pentru doar cateva saptamani, pana ce Oana si-a amintit ca are o mostenire de revendicat de la ea. Nici pe tatal lui Pepe, Ion Talent, nu l-a iertat: "Esti un porc batran!". Replica acestuia nu s-a lasat asteptata: "Mama Oanei nu poate sa lege doua cuvinte". Si tot asa, pe parcursul mai multor luni, pana ce divortul se pronunta si cele doua tabere, stoarse de venin, se concentreaza pe altceva. Pepe pe niste proiecte TV, iar Oana pe razboiul cu mama ei pentru avere si apoi pe cel declarat vrajitoarelor Vanessa si Melisa, care au reusit intr-un timp record sa o escrocheze de aproape jumatate de milion de euro, ca sa-i scoata "dracii" din ea si blestemele din casa.

Tariceanu, Manolescu, divorturi pasnice
Un alt scandal arhicunoscut a fost cel al sotilor Truica, in care adulterul, acuzele de rapire internationala de copii, corectiile fizice, amenintarile cu moartea au fost condimentele. Dupa ce, in primavara, un important tabloid a publicat povestea amoroasa a fostului sef de cabinet al lui Adrian Nastase, milionarul Remus Truica, cu celebra cantareata Patricia Kaas, sotia acestuia, Irina, a intentat divortul. "Ca sotie m-a inlocuit cu Patricia Kaas, iar ca mama m-a inlocuit cu bonele", declara aceasta pentru Cancan. A inceput o lupta dura pentru custodia celor doua gemene, "batalie" care pare sa se fi incheiat luna aceasta, cand judecatorii Curtii de apel Bucuresti au decis ca fiicele familiei Truica sa creasca langa mama lor. Alte cupluri au hotarat sa divorteze in acest an, in aceste cazuri de comun acord: Ioana si Calin Popescu Tariceanu, Oana Mares si Augustin Viziru, Adriana si Claudiu Saftoiu, dar si Ioana si Nicolae Manolescu. De asemenea, celebrul model international Catrinel Menghia si-a parasit sotul, un prosper om de afaceri italian, prezentatoarea TV Ilinca Vandici a rupt relatia cu fotbalistul Ciprian Marica, Andreea Raicu s-a despartit din nou de Tudor Chirila, iar Iulia Vantur i-a spus un "la revedere" definitiv lui Marius Moga.

Teo si-a revenit spectaculos, Huidu a iesit din viata publica
Serban Huidu si Teo Trandafir sunt vedetele de televiziune greu incercate ale anului. Inceputul lui 2011 il gaseste pe carcotas pe patul de spital, la Innsbruck, in Austria, intr-o coma indusa dupa un grav accident pe partia de schi. E nevoie de multe luni de recuperare fizica si psihica, perioada in care Serban reinvata sa vorbeasca. In luna octombrie insa o alta nenorocire il are in prim-plan. Pe DN 1, in apropierea localitatii Timisu de Sus, masina condusa de realizatorul TV loveste frontal un autoturism, accident in care trei oameni isi pierd viata. In urma acestei tragedii, Huidu hotaraste sa se retraga din viata publica. Si isi face cunoscuta decizia pe blogul propriu: "Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident... Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasine. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!"

De asemenea, Teo Trandafir a ajuns, in 2011, in stare grava la clinica AKH din Viena, dupa o criza de pancreatita acuta, spital unde va suferi doua interventii chirurgicale complicate si riscante. La intoarcerea in tara, dupa numeroasele saptamani de spitalizare, Teo a recunoscut ca un pas a lipsit sa treaca... dincolo si ca cea care a tinut-o in viata a fost fetita ei, Maia.

×