x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Adelina, soţia lui Cristi Chivu, a născut o fetiţă!

Adelina, soţia lui Cristi Chivu, a născut o fetiţă!

12 Feb 2009   •   00:00
Adelina, soţia lui Cristi Chivu, a născut o fetiţă!

Adelina şi Cristi Chivu au devenit parinţi în această după-amiază! Adelina, a născut în Italia primul copil al cuplului, absenţa căpitanului României de la amicalul cu Croaţia fiind astfel justificată de evenimentul fericit din familie.



Fetiţa, care va purta numele Natalia, s-a născut la ora 12:05,  are 3,2 kilograme şi 49,5 centimetri şi este perfect sănătoasă. "Suntem sănătoşi, iar Cristi spune că seamănă cu mine", a mărturisit Adelina apropiaţilor.  Cristi Chivu a declarat entuziasmat la scurt timp după naşterea fiicei sale: "Este la fel de frumoasă ca şi mama sa"

Naşterea a avut loc prin cezariană  la clinica "Madonnina" din Milano. Botezul micuţei Natalia loc în Bucureşti, la Palatul Ştirbei.

Site-ul lui Inter
"S-a născut, astăzi, la Milano, la puţine minute după ora prânzului, Natalia Chivu, primul copil al lui Cristian, fundaşul român de la Inter. Adelina şi nou-născuta sunt foarte bine. Felicitări familiei Chivu şi un mare sărut pentru Natalia", se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului italian Internazionale Milano.

×
Subiecte în articol: special