x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Al cincilea suspect, B. Csaba, un samurai cu antecedente penale

Al cincilea suspect, B. Csaba, un samurai cu antecedente penale

19 Feb 2009   •   00:00

Politia ungara a dat detalii despre cazierul celui de-al cincilea suspect arestat in cazul uciderii lui Marian Cozma, informeaza hirtv.hu.



In varsta de 47 de ani, B. Csaba, arestat in cursul zilei de ieri in Zalaegerszeg, are legaturi de rudenie cu Szjtoika Ivan, un alt suspect retinut de politie in acest caz.

Csaba este recunoscut ca recidivist avand la activ condamnari pentru inselaciune in dauna avutului privat, el ocupandu-se cu tranzactii de schimb valutar la "negru".

In momentul arestarii, Csaba, era cercetat de politie pentru o alta agresiune comisa cu violenta, intr-un conflict cu unul dintre clientii sai, el sectionand gamba victimei sale cu o sabie de samurai.

Presa ungara de azi, se mentioneaza surse ale politiei care indica drept cauza a prezentei grupului de tigani in localul Patriota in noaptea crimei, drept reunirea unui clan in scopul crearii de presiune pentru realizarea unui obiectiv, extorcarea de fonduri, nefiind exclus insa un altul, cum ar fi cel legat de mafia pariurilor sportive.
hirtv.hu

×
Subiecte în articol: special