x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Alaturi de logodnica dupa doua luni

Alaturi de logodnica dupa doua luni

27 Mai 2005   •   00:00

Sorin Miscoci a ajuns acasa, la Sibiu, azi noapte, in jurul orei 0:30. In apartamentul parintilor sai era asteptat de logodnica, sora sa, Daniela Berindei, si de redactorul Prima TV Nadina Nedelea, o prietena apropiata a familiei Miscoci. Vecinii nu i-au pregatit nimic special, asteptand ca astazi sa-l vada pe Sorin si sa-i ureze: "Bun venit acasa!".

IMPREUNA. Sorin a ajuns langa Andreea la miezul noptii
TELEFONUL DE LA COTROCENI. Anuntul ca Sorin Miscoci va ajunge in mijlocul familiei a venit ca o noua usurare la Sibiu. Daniela Berindei, sora lui Sorin, a fost anuntata de la Palatul Cotroceni in jurul orei 14. "Am fost sunata de domnul Saftoiu, care mi-a spus ca la ora 20 familiile sunt chemate la Bucuresti pentru a se intalni cu Sorin, Marie-Jeanne si Ovidiu. A fost o usurare nespusa." Imediat dupa telefon, Daniela a sunat la Sibiu, de unde parintii lui Sorin au urcat intr-o masina a SRI si au pornit spre Bucuresti. Drumul spre copilul pierdut pentru doua luni. "Traiesc sentimente greu de descris. Peste putin timp voi pleca si eu spre Sibiu, unde il voi astepta pe Sorin. Abia astept sa il revad, sa apuc sa vorbesc cu el, sa ne simtim unul pe celalalt..."

SPERANTE SI DORINTE. Intre trecutul extrem de agitat si prezent, Daniela are in minte proaspete momentele in care presa, mai ales televiziunea, a contribuit masiv la cresterea tensiunii, la acumularea de stres. "Eu stiu, pentru perioada urmatoare as vrea sa fim lasati in pace. Sa fie Sorin lasat in pace. Macar o perioada as vrea sa ii fie respectata intimitatea. Cred ca este normal sa se intample asa. Nu cred ca cerem prea mult." Andreea Costiuc, logodnica lui Sorin, a trait intens vestea ca Sorin vine la Sibiu. A ramas acasa alaturi de familia ei. "Presedintele s-a tinut de cuvant. A spus ca dupa doua zile ii va lasa la familii. Era normal. Sper sa ajunga cu bine si sa avem timp destul sa vorbim. Mi-e dor de el si evident ca voi fi aici sa il astept."

EXPERIENTA ULTIMELOR ZILE. De la sosirea in tara a celor trei jurnalisti, presiunea presei a crescut din nou. Andreea a resimtit intr-un fel aparte acest lucru. Un gust amar se citeste pe chipul ei in timp ce povesteste. "Am fost sunata la cele mai imposibile ore. Ce mai stiu de Sorin? Daca ma mai marit cu el? Daca am mai vorbit cu el? Daca ii pregatesc ceva special... tot felul de intrebari la care zau ca nu stii cum sa raspunzi, pentru ca nici nu stii cum va fi cand va ajunge acasa. Cred ca Sorin nu va avea nevoie de astfel de momente. Nu acum." (Dan Tomozei)

×
Subiecte în articol: sorin eveniment