x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Amanta lui guru data in urmarire generala

Amanta lui guru data in urmarire generala

24 Apr 2004   •   00:00

Fosta amanta a lui Gregorian Bivolaru, Madalina Dumitru (17 ani), a fost data in urmarire generala si in consemn la frontiera dupa ce a fugit din casa surorii ei. Adolescenta se afla in custodia surorii sale pana in luna septembrie, cand va implini 18 ani.

Acum doua zile, fata a fugit de acasa impreuna cu iubitul ei, Remus Lomos. Miercuri, Madalina nu a mancat nimic, iar spre seara i-a spus surorii sale ca ii este foame si a rugat-o sa-i pregateasca ceva. Femeia s-a dus in bucatarie sa faca ceva de mancare. Scapata de sub privirile surorii, Madalina Dumitru a iesit din casa, a sarit gardul si a fugit cu Remus Lomos, care o astepta cu o masina la poarta.

TENTATIVA. In cele doua saptamani de cand s-a aflat in custodia surorii sale, Madalina a avut voie sa se plimbe cu logodnicul ei prin oras, pana cand rudele au aflat ca cei doi vor sa se casatoreasca pe ascuns si le-au interzis sa se mai vada. Directoarea Directiei Generale pentru Protectia Copilului (DGPC), Eugenia Munteanu, a declarat ca daca doreste sa se casatoreasca, Madalina este libera sa faca acest lucru si nimeni nu o va putea impiedica, dar in acest caz ea va iesi de sub custodia surorii sale.

PLANURI. Cumnatul Madalinei, Marian Iordache, a povestit ca Remus Lomos a venit in fiecare seara in fata locuintei unde se afla adolescenta, cu o masina, mereu insotit de cate o persoana, pentru a supraveghea casa. Fata a incercat sa mai fuga o data, dar a fost vazuta de cumnatul ei, care a impiedicat-o sa plece. Madalina se baricadase in autototurismul lui Lomos spunand ca vrea sa plece din Constanta si sa se intoarca in Bucuresti. Politistii sositi la fata locului au reusit sa o convinga pe fata sa renunte la gestul ei, iar Madalina a revenit la sora sa.

×
Subiecte în articol: eveniment