x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Britanici rapiti de romani

Britanici rapiti de romani

01 Mai 2004   •   00:00

In loc sa aiba o vacanta de vis in Spania, un cuplu britanic a avut parte de clipe de cosmar din cauza unor romani.

LAVINIA TUDORAN

Potrivit publicatiei "IcCheshireOnline", Pat si Peter Yarwood, in varsta de 70 si, respectiv, 68 de ani, sunt o familie instarita, cu Jaguar rosu si vila de peste 500.000 de euro la Moraira, in Spania.

BANII SAU VIATA. Cei doi batrani au fost saptamana aceasta la odihna in Spania. Joi seara, tocmai incepusera un joc de carti cand trei tineri de vreo 20 de ani au navalit in sufrageria vilei. "IcCheshireOnline" scrie ca vlajganii sunt, dupa toate probabilitatile, romani. Batranii au povestit ca tinerii le-au cerut toti banii pe care ii aveau. Peter Yarwood avea in casa 1.600 de euro, insa romanii nu sau multumit cu atat si i-au tinut pe cei doi toata noaptea sub amenintarea pistolului. Vineri dimineata l-au luat pe batran la banca sa scoata mai multi bani. Pe sotia britanicului au bagato intr-o masina si au dus-o la o ferma parasita.

NOROC CU BANCA. Cuplul a avut noroc cu managerul bancii, care a vazut ca pe spatele cererii britanicului, de retragere a 35.000 de euro, clientul cerea ajutorul. Imediat a sunat la politie si la banca au fost trimisi detectivi in civil. O echipa specializata in rapiri a venit cu un elicopter tocmai de la Madrid. Rapitorii si-au dat seama ca ceva nu e in regula si au fugit. Politia este acum pe urmele lor.

×
Subiecte în articol: eveniment