x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Carte şi CD cu basme – Ion Creangă “Capra cu trei iezi”

Carte şi CD cu basme – Ion Creangă “Capra cu trei iezi”

15 Dec 2009   •   00:00
Carte şi CD cu basme – Ion Creangă “Capra cu trei iezi”

Luni, 21 decembrie, Colecţia "Cele mai frumoase poveşti" apare cu cel de-al şaselea volum: "Capra cu trei iezi", de Ion Creangă.



În interiorul cărţii veţi găsi şi CD-ul audio cu dramatizarea poveştilor "Capra cu trei iezi", "Ursul păcălit de vulpe", "Punguţa cu doi bani", "Soacra cu trei nurori", "Fata babei şi fata moşneagului". Care român nu a citit sau nu a auzit măcar o dată despre lumea fantastică închipuită de marele povestitor român?

Pentru volumul şase al Colecţiei "Cele mai frumoase poveşti" au fost alese texte foarte iubite de cititori: "Capra cu trei iezi", "Povestea unui om leneş", "Punguţa cu doi bani", "Soacra cu trei nurori", "Fata babei şi fata moşneagului". Fiecare poveste este măiastru ilustrată, de parcă personajele lui Creangă aşteaptă doar să fie deschisă cartea pentru ca ele să facă ţup! din carte şi să-şi joace rolurile. Orice poveste, dincolo de firul narativ, are o învăţătură.

CD-ul audio este unul de excepţie, cu cinci poveşti. Mari actori ai scenei româneşti s-au "jucat" în studiourile de înregistrări ale radioului şi au creat piese de teatru uimitoare plecând de la poveştile marelui Creangă. Colecţia "Cele mai frumoase poveşti", un dar nepreţuit pentru orice copil!

×
Subiecte în articol: special