x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Cezara Dafinescu: "Florin Piersic mi-a cerut la un moment dat să divorţez de George Motoi”!

Cezara Dafinescu: "Florin Piersic mi-a cerut la un moment dat să divorţez de George Motoi”!

de Florentina Fântânaru    |    21 Oct 2012   •   00:12
Cezara Dafinescu: "Florin Piersic mi-a cerut la un moment dat să divorţez de George Motoi”!
Sursa foto: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto

Dincolo de aparenţe. E o actriţă care te vrăjeşte. E o femeie care te vrăjeşte. Cochetează tot timpul şi nici nu-ţi dai seama că te-a sedus! M-am bucurat de prezenţa ei, dincolo de aparenţe, de două ori în patru ani...

În 2008, când ne-am întâlnit, povestea ei a rămas suspendată, neterminată şi chiar a spus atunci că tocmai când ne-am dat drumul la vorbe, mai bine, s-a încheiat interviul! Am avut suficient timp să mă gândesc la o altă abordare, dincolo de aparenţe. Cezara e o femeie care a simţit dragostea din creştet până în călcâie.. "Arătam atât de bine, încât oamenii îşi întorceau capul după mine pe stradă”. Poate părea lipsită de modestie afirmaţia, dar ştiu din poveştile vremii că acesta e adevărul. Cezara Dafinescu oprea circulaţia!

 Când o asculţi intri în lumea pe care a trăit-o, a cucerit-o şi a avut-o la picioare zeci de ani. Cezara Dafinescu spune a nu i-a fost uşor ca femeie frumoasă să demonstreze că nu e doar atât, că are şi talent şi ceva în cap. O bună parte din viaţă a trăit uşor, ca şi cum ceea ce i se întâmplă i se cuvenea...15 ani i-a fost partenera de scena lui Florin Piersic. "Oamenii ne iubeau atât de mult, încât şi atunci când eu, jucând-o pe Wanda, amanta lui Mircea, Florin Piersic, în «Gaiţele», mă aplaudau, deşi n-ar fi trebuit, pentru că eu o jucăm pe amanta... în sală erau numai soţii, dar ele mă plăceau pe mine, într-un rol de amantă..”, spune celebra actriţă. "Florin mi-a cerut la un moment dat să-l las pe George şi să mă mărit cu el, dar eu râdeam şi nu l-am luat niciodată în serios!” O ascult şi îmi imaginez scena dintre cei doi faimoşi actori... Florin Piersic refuzat, Cezara Dafinescu flatată, adulată, sorbită şi amuzată. Spune ea! Iar eu mă întreb, cum să nu-l fi iubit pe Florin şi mai ales cum să-i fi rezistat?

Cred că Doamne-Doamne o iubeşte mult pe Cezara Dafinescu, pentru că i-a dat să cunoască dragostea adevărată, deşi n-a durat decât câţiva ani. Despre soţul ei, Gelu, nu mai vrea să vorbească. Lacrimile îi inundă ochii turcoaz şi îmi mărturiseşte că, dacă n-ar fi avut lecţia asta de viaţă, n-ar fi ştiut să aprecieze cu adevărat ce viaţă minunată a avut! Pentru ea, dragostea s-a încheiat, s-a terminat. "La 60 de ani, după ce am trăit o poveste ca aceea cu soţul meu, n-aş mai putea accepta una mai puţin minunată!”

×