x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Corina Vasile si sotul sau au trecut testul cu detectorul de minciuni

Corina Vasile si sotul sau au trecut testul cu detectorul de minciuni

04 Iun 2007   •   00:00

16:40 - Corina Vasile, profesoara liceanului Bogdan Costache, care s-a sinucis aruncăndu-se de la fereastra acesteia, si sotul său, Dragos Vasile, au trecut testul poligraf, au anuntat surse judiciare.

17:14 - Comisie ministerială de anchetă la Liceul "Lucian Blaga"Â Â

Cazul Bogdan Costache

A doua declaraţie a Corinei Vasile 30 mai 2007

Prima declaraţie a Corinei Vasile 24 mai 2007

Mărturia soţului, Robert Dragoş Vasile 30 mai 2007

Declaraţia mamei lui Bogdan Costache 31 mai 2007

Prima declaraţie a tatălui lui Bogdan Costache 24 mai 2007

Corina Vasile, profesoara liceanului Bogdan Costache, care s-a sinucis aruncăndu-se de la fereastra acesteia, si sotul său, Dragos Vasile, au trecut testul poligraf efectuat la sediul Politiei Capitalei.

Potrivit unui comunicat remis de purtătorul de cuvănt al Parchetului de pe lăngă Tribunalul Bucuresti, procuror Stefan Crisu, Corina Vasile si sotul ei, Robert Dragos Vasile, au fost testati la poligraf in baza acordului lor prealabil.

Testarea la poligraf nu reprezintă, conform Codului de procedură penală, o probă admisibilă in instantă, dar poate fi coroborată cu alte date de anchetă in vederea stabilirii adevărului judiciar.

  • Mai multe amanunte in update-ul nostru de la orele 21:00.

Comisie ministerială de anchetă la Liceul "Lucian Blaga"Â

Ministrul Educatiei Cristian Adomnitei a trimis o comisie specială de anchetă la Liceul "Lucian Blaga" din Capitală, unde predă profesoara Corina Vasile, ca reactie la decizia consililului profesoral de a nu sanctiona respectivul cadru didactic.

"Am trimis o comisie de anchetă la respectiva unitate de invătămănt. Vreau să atrag atentia că Ministerul Educatiei nu va tolera astfel de comportamente si de aceea vom initia modificarea Statutului personalului didactic, astfel incăt el să interzică relatia dintre profesor si elev, iar in cazul in care vor apărea astfel de situatii, cadrul didactic să fie exclus din sistem. După ce vom avea o consultare cu toti responsabilii din invătămănt, vom stabili cu exctitate textul de lege'', a declarat ministrul Educatiei.

Potrivit demnitarului, comisia ministerială va analiza decizia consiliului profesoral al liceului de a nu o sanctiona pe profesoara care a avut o relatie cu un elev si din cauza căreia tănărul s-a sinucis.

"Nu cred că o astfel de situatie poate fi tolerată. As vrea să nu mai existe un astfel de caz in invătămănt. Sunt foarte nemultumit de modul in care consiliul profesoral a gestionat acest caz. De aceea, astept urgent rezultatul anchetei'', a mai spus Adomnitei.
×
Subiecte în articol: special vasile corina vasile