x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Directorul Topway Romania a ucis un tanar

Directorul Topway Romania a ucis un tanar

27 Apr 2004   •   00:00

Directorul general al Topway Romania a provocat ieri dupa-amiaza un grav accident rutier, soldat cu moartea unui tanar si ranirea grava a unui ofiter de politie.

Directorul Topway, Doru Stanescu, a fost, de asemenea, ranit. El conducea un autoturism Mercedes la momentul producerii impactului. Stanescu s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si a lovit frontal un autoturism Daewoo Nubira, care se deplasa in sens opus. Impactul s-a soldat cu decesul soferului masinii Daewoo, Alin Stoican, 23 de ani. Seful Politiei Transporturi Craiova, Dumitru Serbanescu, aflat, de asemenea, in autoturismul Daewoo, a fost grav ranit.

La locul accidentului s-a deplasat ieri dupa-amiaza si George Ilinca, fost finantator al clubului de fotbal "U" Craiova si fost asociat al lui Doru Stanescu, la Topway.

ANCHETA. Cercetarile preliminarii arata ca autoturismul Mercedes condus de directorul Topway Romania se deplasa cu viteza foarte mare. Potrivit inspectorului Mihnea Dragomirescu, ofiterul care coordoneaza ancheta, lui Stanescu i-a fost intocmit dosar penal, pentru omor din culpa.

Fost actionar majoritar al Topway Romania, Doru Stanescu este acum director general al societatii, dupa ce si-a vandut actiunile. (Cristian Vasilcoiu)

×
Subiecte în articol: eveniment