x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Imagini din clubul din Veszprem, in care a fost ucis Marian Cozma

Imagini din clubul din Veszprem, in care a fost ucis Marian Cozma

09 Feb 2009   •   00:00
Imagini din clubul din Veszprem, in care a fost ucis Marian Cozma

Antena 3 a prezentat, luni, în exclusivitate, imagini din clubul din Ungaria, în care handbalistul Marian Cozma a fost înjunghiat mortal.



Imaginile surprinse de camerele de supraveghere il arata pe Marian pe scările localului alături de prietena sa, iar apoi tasnind spre ieşirea localului.



Clubul Patriota, cel în care au avut loc incidentele care au dus la moartea handbalistului român Marian Cozma, a primit în 2008 titlul de "Cel mai sigur local din Veszprem"! Conducerea unităţii se apără în faţa celor care au acuzat lipsa de reacţie a personalului de ordine:

"Este prima oară cînd se întîmpă ceva rău în Patriota! Toată lumea a fost luată din surprindere. Handbaliştii petreceau jos, în club, iar la etaj, în cafenea, erau 10 sau 15 persoane. Aceştia din urmă au coborît la un moment dat şi atunci au început problemele. Marian Cozma nu era doar un client fidel al nostru, ci şi un prieten adevărat.

Bodyguarzii nu au intervenit pentru că au fost luaţi prin surprindere de rapiditatea cu care s-au desfăşurat evenimentele. Totul a fost filmat de camerele de luat vedere, iar probele sînt în custodia poliţiei!" a explicat patronul clubului Patriot pentru publicaţia maghiară Naplo.
gsp.ro


Ioan Bencze, ataşatul român pentru Afaceri Interne la Budapesta, confirmă faptul că Marian Cozma a fost înjunghiat de două ori în zona rinichiului şi o dată în spate de către atacatori.

"Nu ştiu dacă Marian Cozma a fost înjunghiat înăuntru. A fost o altercaţie violentă şi nu putem să ştim de unde şi al cui este sîngele din interior în acest moment. El a avut două înjunghieri. Două în spate în zona rinichiului şi una în faţă în zona toracelui", a spus Ioan Bencze la sportro.

×
Subiecte în articol: special